Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Νεαρός ηθοποιός λέει αυτά που δεν λέει η Ιερά Σύνοδος! Όσο δεν ανοίγουν οι ναοί, τόσο θα παρατείνεται το κακό

 «Μην δεχόμαστε άλλο το παράλογο. Δεν λύνονται τέτοια προβλήματα και δοκιμασίες χωρίς Χριστό»
Γνωστός ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από σειρά του ΑΝΤ1 τοποθετήθηκε μέσω ποστ του στο facebook για τις εκκλησίες που έκλεισαν λόγω κορονοϊού και δήλωσε πως όσο παραμένουν κλειστές όλο αυτό που ζούμε δεν θα σταματήσει.
Όπως οι υπεραγορές ανοίγουν με κριτήρια, πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξουν και οι ναοί για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τους Ιερείς και ψάλτες. Πρέπει να ξυπνήσουμε!!! Ο ίδιος ο Κύριος είπε: “Ουκ επ’ άρτω μόνο ζήσετε άνθρωπος”. Γιατί να υπάρχει μόνο η μέριμνα για τις σωματικές ανάγκες…!!!
Πρέπει γρήγορα να ξυπνήσουμε!!! Είναι δοκιμασία και έχουμε αποτύχει ως χριστιανοί…!!! Μας κυριεύει ο φόβος του θανάτου που αν το καλοσκεφτούμε είναι αναπόφευκτος για όλους ανεξαιρέτως και θα συμβεί έτσι κι αλλιώς!!! Φοβόμαστε τον θάνατο; Τότε να στραφούμε στο Χριστό που είναι η Ζωή και η θεραπεία όπως και η Ανάστασις των πάντων. Ας Ξυπνήσουμε, ας αντιδράσουμε, ας κάνουμε κάτι. Μην δεχόμαστε άλλο το παράλογο. Δεν λύνονται τέτοια προβλήματα και δοκιμασίες χωρίς Χριστό. Φέρουμε ευθύνη όλοι ως Χριστιανοί, ως σώμα της Εκκλησίας, ως σώμα του Χριστού.
Μόνο ο Θεός μέσω της πίστης μπορεί να σταματήσει όλο αυτό το κακό… Μόνο Αυτός, ο Κύριος μας, ο Θεός μας, ο Δημιουργός και Πατέρας μας!!! Ούτε η επιστήμη, ούτε τα ανθρώπινα (=μέτρα), ΜΟΝΟ Η ΧΆΡΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΎ. Μόνο Αυτός με τις πρεσβείες της Υπερευλογημένης Θεοτόκου. Αμήν».

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...