Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Η Εκκλησία τους πείραξε...

σχόλιο Γ.Θ : Βγαίνουν πολλοί και λένε... μην φοβάστε τον κορονοϊό. Μα μόνο αν είναι κανείς Χριστιανός με Πίστη αληθινή ΔΕΝ θα φοβάται τον κορονοϊό. Δεν θα φοβάται ακόμα και αν κολλήσει. Ακόμα και αν πεθάνει. Ο Χριστιανός ΔΕΝ πρέπει να φοβάται τον θάνατο.
Οι αντίχριστοι που βλέπουν σταυρό και δαιμονίζονται τώρα τρέμουν. Ίσως επιτρέψει ο Θεός με αυτό το παγκόσμιο ταρακούνημα να αφήσουν τους εγωισμούς και να έρθουν έστω από φόβο στην Εκκλησία και στην Πνευματική ζωή. Εκεί ο φόβος του κορονοϊού θα είναι καλός όπως καλός είναι που εξαιτίας του ακυρώθηκε η κρουαζιέρα των διεστραμμένων με το πάρτυ οργίων που σκόπευαν να έρθουν στην Πατρίδα μας


Η υποκρισία είναι μεγάλη ασθένεια, μεγαλύτερη από τον κορονοϊο. Αν κολλήσει κάποιος από αυτήν νοσεί ισοβίως και ταλαιπωρεί τους συνανθρώπους του με τα σταγονίδια της προσποίησης που αφήνει. Κάπως έτσι κάνουν και αυτοί, που ενώ είναι τοις πάσι γνωστό ότι δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους στην εκκλησία, ανησυχούν δήθεν για εκείνους που εκκλησιάζονται μήπως και κολλήσουν!
Για τα χρήματα που πιάνουν κάθε ημέρα δεν ανησυχούν; Μα στατιστικά και αν το δει κανείς, είναι πιο πιθανό να κολλήσουν από ένα 2ευρω ή από ένα 5ευρω, που τα πιάνουν κάθε ημέρα στα χέρια τους, παρά από την Εκκλησία και την Θεία Κοινωνία που είναι μια στις τόσες.
Για τους 100.000 τρόπους που μπορεί να κολλήσει κάποιος τον ιό θα μας πουν, ή μόνο η Εκκλησία τους απασχολεί;
Έχουν πάντα έτοιμο το δηλητήριο στην άκρη της γλώσσας και υπό το πρόσχημα της πρόληψης αναφέρονται υβριστικά και απαξιωτικά για τους ανθρώπους που σταθμίζουν τον κίνδυνο υπό το πρίσμα της πίστης τους.
Βασικά όμως για τους εαυτούς τους φοβούνται, καθώς ο πανικός και ο υπερβολικός φόβος τους είναι κλασικά συμπτώματα μιας χρονίζουσας απιστίας, όπου δεν υπάρχει καμία ελπίδα...

Γ.Γ.Γ

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...