Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Και τώρα κάποιος να μαζέψει τα φίδια της ενημέρωσης!


Διότι φάνηκε ο ρόλος τους και τα ανθελληνικά συμφέροντα που εξυπηρετούν

Αναμένω από το newsit, protothema, in.gr lifo.gr, reader.gr, in.gr και λοιπά "έγκυρα" και "υπεύθυνα" site να έχουν τα ίδια ανακλαστικά που είχαν πρόσφατα όταν επιτίθονταν με λύσσα στον Μητροπολίτη Μόρφου και να ζητήσουν συγνώμη από το κοινό τους για τον πόλεμο που άνοιξαν στο πρόσωπό του και κατ’ επέκταση σε όλο το ορθόδοξο πλήρωμα και που φανέρωσε, για ακόμη μία φορά, τον βρώμικο ρόλο που υπηρετεί η δημοσιογραφία τους στα συμφέροντα και το μέλλον της Ελλάδος.

Αυτή τη στιγμή κάθομαι με έναν esrpresso στο χέρι και αναπολώ τους συντάκτες-δικαστές της δημοσιογραφίας, που φώναζαν να... "Μαζέψουν τον Μητροπολίτη" δίνοντας το σύνθημα, όπως σημειώσαμε τότε στο άρθρο … Αυτοί Οι Εγκληματίες Της Ενημέρωσης Προετοιμάζουν Συνειδήσεις Που Σε Λίγο Θα Στραφούν Με Μίσος Απέναντι Σε Ορθοδόξους Έλληνες Και Κύπριους για τις επερχόμενες επιθέσεις απέναντι σε ότι είναι ορθόδοξο.

Και ήταν ψέματα αυτο που ειπατε τοτε;;;;;

Τι είχαμε μετά από μερικές ημέρες συντάκτη του lifo.gr, newsit.gr, reader.gr, protothema.gr, in.gr κλπ;;;;


«Επιτεθήκαμε σε ένα χώρο αυτού του μισογύνικου κρατικού θεσμού, που λέγεται εκκλησία. Στο παρεκκλήσι του αγιου μελέτη στα Σεπόλια (γεια σου Γιάννη Αντετοκούμπο - όλες οι λαθρομετανάστριες είμαστε περήφανες για εσένα) καταστρέψαμε με σπρέυ πολλές από τις ευλογημένες εικόνες. Αν συνεχιστεί έτσι, εκτός από τη μέρα του αγέννητου παιδιού, που θέσπισαν για τον περιορισμό της αυτοδιάθεσης των σωμάτων μας, να ετοιμάζονται να θεσπίσουν και τη μέρα της ευλογημένης καμμένης εκκλησίας», σημειώνουν στην ανάρτησή τους.

Περιμένω κάποιος από εσάς, αν σας έχει μείνει έστω λίγη δημοσιογραφική τσίπα, να ανεβάσει την είδηση αντικειμενικά και να ζητήσει συγνώμη.

Μα όπως είδα πριν λίγο, δεν σας έχει μείνει.....!

Reader…και κοίτα τον ύπουλο τρόπο που συνεχίζει να πολεμάει.


Παρακάτω και το Newsit...



Αρκετά...

Και οι τίτλοι αυτοί αρκούν για να εξοργίσουν τις "μάγισσες" των Εξαρχείων….αλλά κανείς δεν θα μιλήσει για ηθικούς αυτουργούς……γιατι πολύ απλά αυτοί που ασκούν την προπαγάνδα τώρα, ταυτόχρονα ελέγχουν και την πληροφορία μας!

Αγωνιστήκατε να φτάσετε τις ένα εκατομμύριο επισκέψεις και από την στιγμή που καταφέρατε να κατευθύνεται πολλές από αυτές τις συνειδήσεις δια μέσου της πληροφορίας(όχι όλες) το καταστήσατε ένα όπλο μαζικής καταστροφής της σκέψης, που έχει μπει στον κρόταφο της Ελλάδος και την απειλεί.

"..Ή πας εκεί που θέλω ή χάος..."

Και ο κόσμος αρχίζει και σας καταλαβαίνει…καταλαβαίνει τον πολύ σημαντικό αλλά και βρώμικο ρόλο που παίξατε τα τελευταία χρόνια ώστε η χώρα να εξαθλιωθεί, την πλούσια συνεισφορά σας σε αυτή την εξαθλίωση, ειδικά στην ψυχική και πνευματική συμπεριφορά του Έλληνα.

Έχετε μεγάλη ευθύνη για την πνευματική ξηρασία και την ψυχική ακαταστασία που κορυφώνεται στις μέρες μας.

Έχετε μεγάλη ευθύνη γιατί μέσα από εσάς διαφημίστηκαν και διοχετεύθηκαν οι απαιτήσεις της σάπιας νέας ψηφιακής εποχής που θερίζουν αυτή την στιγμή την Ελλάδα και τους νέους μας και καταδικάζουν συνολικά το μέλλον μας.


Τώρα λοιπόν, κάποιος θα έπρεπε να μαζέψει εσάς…αλλα εσάς δεν σας ακουμπάνε γιατί η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη.

Και ξέρω-ουμε ότι…ο πόλεμος σας δεν τελείωσε εδώ….φαίνεται από την (αμετ)ανοησία των τίτλων σας......θα έχει και συνέχεια..... γιατί τα αφεντικά σας λυσσάνε και ο στρατός τους εκεί έξω περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη πάσα που θα του δώσετε για να τρομοκρατήσει και να βεβηλώσει.

Τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, αυτή τη στιγμή, είναι το μεγάφωνο της αξιακής και ηθικής σαπίλας σε μία χώρα,την Ελλάδα, που ήδη πληρώνει πολύ ακριβά την συνεργασία της ελληνικής ενημέρωσης (και της εξουσιας) με το σκοτάδι της εποχής αυτής.

Αλίμονο σας όμως όταν οι πολλοί καταλάβουν τον ρολό σας... και ότι δεν ευθύνεται μόνο η εξουσία για τα δεινά της χώρας μας μα και η ενημέρωση.

Αυτη την στιγμή, η πολύδιαφημιζόμενη τεχνητή νοημοσύνη, έχει υιοθετήσει τα ήθη της νέας εποχής, και όταν έρθει με το καλό στην εξουσία η ΑΙ, όποιος δεν συμφωνεί μαζί της θα βρίσκεται απέναντι της.

Αν τότε θα ελέγχει τα πάντα, π.χ υπηρεσίες (κρατικές, ιδιωτικές) μέσα από έναν έξυπνο αλγόριθμο που ήδη μας μαθαίνει, τότε αυτόματα αυτό θα σημαίνει ότι η ηθική της τεχνητής νοημοσύνης θα είναι η ηθική και οι αξίες της νέας εποχής που αυτη τη στιγμή υπηρετούν τα πιο πάνω site.!!!

Και όσοι τότε δεν τις υιοθετήσουν... θα είναι ομοφοβικοι τρομοκράτες, ρατσιστές και εγκληματίες σκέψης...οπως αθορυβα βλέπεις παραπανω στους τίτλους.

Οπότε... Orwell war right......!

Και κάτι τελευταίο.

Αν δεν φτάσουμε εκεί...θα είναι γιατί το σύστημα δεδομένων σας που διασχίζει τους ωκεανούς και συνδέει ψηφιακά τον κόσμο ….κινδυνεύει.!!

Από ισχυρότατους σεισμούς και πρωτοφανής εκρήξεις ηφαιστείων.

Rick - minitrue
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/09/blog-post_433.html#ixzz5yaLjqDwF

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...