Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Γιάννης έχει δείξει με λόγια και έργα την αγάπη του για το Θεό και την Ελλάδα

 Μωυσής μοναχός 

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ - Ο αγαπημένος των Ελλήνων.
Ο Γιάννης έχει δείξει με λόγια και έργα την αγάπη του για το Θεό και την Ελλάδα. Τόσο πολυ ταπείνωση σε έναν άνθρωπο με τόσο πολύ κύρος δεν το περίμενα. Διαμετρικά αντίθετες καταστάσεις που τον ανεβάζουν, ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Αυτό που χαρακτηρίζει τον γνήσιο Έλληνα, είναι η ορθόδοξη πίστη του και οι αρετές του Έλληνα, δοσμένες στο D.N.A του από τον Θεό.
Η φιλοπατρία του Γιάννη στην Ελλάδα, ειναι κλάσεις ανώτερη από πολλούς ραγιάδες ανήθικους Έλληνες.
Δεν είναι το αίμα πάντα που σε ενώνει με την ιστορία και τον Θεό, αλλά η αρετή μιας ψυχής που αγαπάει με τα έργα τον Χριστό και την πατρίδα.
Συν ότι γίνεται πρότυπο ηθικών αξιών και συμπεριφοράς σε πολλά Ελληνόπουλα που εχουν χάσει τον προσανατολισμό τους.
Καταρακωμενος ο Έλληνας, βαλομενος απ όλο το σατανιασμενο παγκόσμιο κατεστημένο, έχασε το μυαλό του και τον προορισμό του. Στο πρόσωπο του Γιάννη, βρήκε λίγο να ακουμπήσει. Στην αρετή και τον ηρωισμό του.
Στοιχεία που εμείς τα απολέσαμε.
Θαμμένα όμως μέσα μας, ψάχνουν την ευκαιρία να σπάσουν την πλάκα που τα σκεπάζει.

Μωυσής μοναχός

6 σχόλια:

 1. Ηράκλειο Λογιστής15 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:59 π.μ.

  Ένα μεγάλο μπράβο για τις θέσεις σας π. Μωυσή. Ο αγαπητός Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πιο Έλληνας και πιο Ορθόδοξος από πολλούς δαιμονισμένους που βρίσκονται μονάχα εν σώματι στην Εκκλησία και που σκυλοβρίζουν τον Γιάννη επειδή είναι μαύρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερος ο Γιάννης από κάποιους "Έλληνες" στην καταγωγή αναρχοαπλύτους που καίνε την Ελληνική Σημαία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. To μίσος που έχουν κάποιοι υποτιθέμενοι χριστιανοί για τον Γιάννη δεν έχει προηγούμενο. Πραγματικά κάνουν σαν δαιμονισμένοι και αποδεικνύουν ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του Χριστιανισμού είναι οι υποκριτές χριστιανοι οι οποίοι εκτός του ότι είναι η χειρότερη δυσφήμιση για την Πίστη μας, γίνονται και η αιτία να φαίνονται μάγκες και σωστοί οι άθεοι και οι αριστεροί. Αυτοί οι δαιμονισμένοι αδελφοί μας που έχουν θεοποιήσει το αίμα και όχι το Πνεύμα θα πρέπει, σύμφωνα με τις απόψεις τους, να μισούν το Βυζάντιο επειδή αποτελούνταν από πολλές φυλές και πολλά διαφορετικά αίματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτοί μισούν το Βυζάντιο επειδή ήταν Χριστιανικό. Αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα.

   Άλλωστε μετά το 1204 το Βυζάντιο είχε γίνει εθνολογικώς Ελληνικό, αλλά αυτοί εξακολουθούν να το βρίζουν.

   Η Ορθοδοξία είναι το βασικό τους πρόβλημα.

   ΥΓ - Όσο για την θεοποίηση του αίματος, πρέπει να καταλάβουμε ότι άλλο πράγμα η καταγωγή και άλλο πράγμα η συνείδηση.

   Σίγουρα η καταγωγή παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά δεν μπορεί από μόνη της να ορίσει κάποιον ως Έλληνα.

   Υπάρχουν πολλοί Φιλέλληνες που αγαπούν την Ελλάδα περισσότερο από κάποιους "Έλληνες" στην καταγωγή που μισούν το Έθνος μας.

   Το Έθνος συνδέεται περισσότερο με την Συνείδηση που έχει κάποιος και δευτερευόντως με την καταγωγή.

   Διαγραφή
 4. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ,ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΗ;;;
  Καλλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγάπη και θαυμασμός. Λατρεία μόνο για τον Θεό.
   ΝΑΙ η αγαπή για όποιον ανυψώνει Πίστη και Πατρίδα είναι φυσιολογική. Η εμπάθεια και η θεοποίηση του αίματος ΔΕΝ είναι φυσιολογική.
   Ο Εφιάλτης ήταν φυλετικά Έλληνας, ο Μηχαήλ Δούκας που πρόδωσε τον Αυτοκράτορα Ρωμανό και καταστραφήκαμε στο Ματζικέρτ ήταν Έλληνας, ο Αλέξιος Άγγελος που κάλεσε τους Φράγκους για πάρει τον θρόνο από τον Θείο του και καταστραφήκαμε το 1204, ήταν Έλληνας. Οι Μαυρομιχαλέοι που σκότωσαν τον Καποδίστρια ήταν Έλληνες. Αν θέλεις μπορώ να συνεχίσω την ατελείωτη λίστα. Πρέπει να το καταλάβουμε οτι Έλληνας / Άγιος / Ήρωας, γίνεσαι δεν γεΝνιέσαι...

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...