Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Τα 10 πιο ρομαντικά σημεία του Παρισιού

Το Παρίσι είναι μια πόλη γεμάτη αξιοθέατα, αρχιτεκτονική και φυσική ομορφιά που πολύ δικαιολογημένα θεωρείται μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου. Εμείς ξεχωρίσαμε και παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο ρομαντικά της σημεία, καθώς και κάποιες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε όταν πάτε στο Παρίσι.

1. Πύργος του Άιφελ


Το σύμβολο του Παρισιού αποτελεί ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη της πόλης. Οι επισκέπτες θαυμάζουν ολόκληρη την πόλη από ψηλά ενώ οι πιο ρομαντικοί μπορούν να απολαύσουν δείπνο στο πολυτελές εστιατόριο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2. Μονμάρτρη


Το πιο γραφικό μέρος του Παρισιού, εντελώς διαφορετικό και πασίγνωστο από τις ταινίες Moulin Rouge! και Amelie. Μικρά δρομάκια, καλλιτέχνες του δρόμου, απίστευτη θέα, μικρά καφέ είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά αυτής της περιοχής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

3.Βραδινή κρουαζιέρα στο Σηκουάνα



Επιλέξτε μια από τις βραδινές κρουαζιέρες για να απολαύσετε μια βόλτα στα φωτισμένα παραποτάμια αξιοθέατα της πόλης. Υπάρχει κρουαζιέρα που περιλαμβάνει δείπνο. Δείτε αναλυτικά τις κρουαζιέρες εδώ.

4. Pont des Arts


Μια γέφυρα γνωστή ως η γέφυρα των κλειδαριών αγάπης, όπου οι ερωτευμένοι κρεμάνε κλειδαριές που συμβολίζουν την αιώνια αγάπη.

5. Paris by night


Το Παρίσι δεν λέγεται τυχαία η πόλη του φωτός! Τα κτίρια, οι πλατείες, τα μνημεία φωτίζονται μοναδικά και αξίζει να τα δείτε το βράδυ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

6. Île Saint Louis


Είναι ένα νησάκι στο κέντρο του Σηκουάνα, στο οποίο πηγαίνετε διασχίζοντας τη γέφυρα Pont Saint-Louis. Εκεί μπορείτε να κάνετε ρομαντικό περίπατο κατά μήκος του ποταμού.

7.Parc des Buttes Chaumon


Ένα όμορφο πάρκο με καταρράκτη, λίμνη, λόφους, καταπράσινες εκτάσεις και μια αερογέφυρα, ιδανικό για ρομαντικό περίπατο.

8. Ο τοίχος της αγάπης


Βρίσκεται στην Μονμάρτρη και πρόκειται για έναν τοίχο όπου αναγράφεται η φράση "σ'αγαπώ" 311 φορές και σε 250 γλώσσες.

9. Champs-Élysées


Κάντε ένα περίπατο στα Ηλύσια πεδία ξεκινώντας από την αψίδα του θριάμβου. Είναι ο πιο διάσημος δρόμος του Παρισιού και μια από τις ωραιότερες λεωφόρους του κόσμου. Θα βρείτε πολλά εστιατόρια, καφέ και καταστήματα, ενώ αξίζει να παρατηρήσετε τα όμορφα κτίρια. Τα Χριστούγεννα η ατμόσφαιρα είναι μοναδική, καθώς τα δέντρα γεμίζουν με χιλιάδες φωτάκια.

10. Saint Martin Canal


Για όσους αναζητούν ένα μέρος για ήσυχο και ρομαντικό περίπατο, είναι το ιδανικό μέρος. Μπορείτε να καθίσετε στις όχθες του καναλιού, να διασχίσετε τις πολλές μικρές γέφυρες και να απολαύσετε ένα κοκτέιλ σε κάποιο μπαράκι.

https://traveltipsgr.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...