Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Αμβρόσιος: Για τον Χριστό, εάν χρειαστεί, θα οδηγηθούμε στη φυλακή, ακόμα και στον θάνατο!

Α Ξ Ι Ο Σ !



«Μήπως πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να πολεμήσουμε για την Ορθοδοξία; Και όταν τα καταφέρουμε και νικήσουμε, τότε να εορτάσουμε τη δική μας Κυριακή της Ορθοδοξίας; Πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που μας έχει κυριεύσει. 
Τα λέω αυτά διότι η καρδιά μου είναι πληγωμένη… Η προδοσία έχει… μπει πλέον μέσα στο ράσο, μέσα στην εκκλησιαστική διοίκηση! Σήμερα υπάρχουν Ιεράρχες και Ιερείς που προδίδουν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό! Θέλετε αποδείξεις; Για το θέμα της Μακεδονίας μας, εμείς, οι εκκλησιαστικοί, μουγγαθήκαμε!
 Με το άρθρο 3 του Συντάγματος το Κράτος μας γίνεται ουδετερόθρησκο και κανείς δεν μιλά! Χάνεται η Ελλάδα, δεν χάνεται μόνο η Ορθοδοξία… Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότερο πληθύνονται οι εκδηλώσεις βεβηλώσεως του Τιμίου Σταυρού από μισθοφόρους πολεμίους της Ορθοδοξίας, όμως κανείς δεν αντιστέκεται! 
Η Κυβέρνηση θέλει να κόψει τον μισθό από τους ιερείς, όμως δεν κάνει το ίδιο και για τους Μουσουλμάνους Μουφτήδες, οι οποίοι πληρώνονται από το Υπουργείο Εξωτερικών! Η Εκκλησία μας, δυστυχώς, είναι υπό διωγμόν! 
Κι εμείς έχουμε χρέος να πορευτούμε κρατώντας ζωντανή την ελπίδα της παρουσίας του Χριστού, γιατί, τελικά, ο νικητής είναι Ένας, η Αλήθεια, ο Χριστός. Αυτή είναι η Ορθοδοξία. Για τον Χριστό, εάν χρειαστεί, θα οδηγηθούμε στη φυλακή, ακόμα και στον θάνατο!»

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...