Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Το Αριστεροφασταριό επιτέθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης


Αναρχοφασίστες κατά του μνημοσύνου του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα - Επιτέθηκε φραστικά στον Αρχιεπίσκοπο ο μυστικός ροζουλί στρατός του κράτους

Ένταση και συμπλοκές έξω από τον Ι.Μ Ναό του Αγίου Μηνά μετά το τέλος του μνημόσυνου του ήρωα Κατσίφα με τουλάχιστον μια προσαγωγή ατόμου κάτω από άγνωστες συνθήκες και με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων να στέκονται ανάμεσα στους Έλληνες που εκκλησιάστηκαν και στα φασισταρία της αναρχοαριστεράς.
Ως γνωστόν η αστυνομία εμποδίζεται από το βαθύ κράτος να συλλάβει τους αναρχοάπλυτους με αποτέλεσμα οι ροζουλοί φασίστες να έχουν αποθρασυνθεί αφού γνωρίζουν καλά ότι οτιδήποτε πράξουν θα μείνουν ατιμώρητοι.
Κατά την καταδίωξη των άπλυτων φασιστών σημειώθηκε τουλάχιστον μια προσαγωγή ενός νεαρού αναρχοφασίστα που αποχώρησε τελικά σιδηροδέσμιος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.
Δυστυχώς η ποινή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η 24ωρη παραμονή στα κρατητήρια της αστυνομίας αντί να είναι αφαίρεση της υπηκοότητας και απέλαση από την Πατρίδα που φαστοπροδότες μισούν.
Λίγα λεπτά αργότερα από τον χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού βγήκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης που κατευθύνθηκε προς τους συγκεντρωμένους αναρχοφασίστες προκειμένου να τους εξηγήσει ότι η εκκλησία δεν έχει θέση σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.
Ωστόσο οι αναρχοδαιμονισμένοι έδειξαν το πρόσωπό τους για άλλη μια φορά αφού με τον προπηλακισμό ακόμη και στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Κρήτης όπου αποχώρησε πεζός εισπράττοντας ύβρεις από τους αναρχοαριστερούς φασίστες.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...