Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Γι’ αυτό η Ελλάδα θα δοξαστεί και η Ορθοδοξία θα ακτινοβολήσει σε όλο τον κόσμο!

Από το νέο βιβλίο: «Σιωνισμός και ο προ των πυλών Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος»


… Η γιγαντιαία αλήθεια είναι ότι, εμείς οι Έλληνες, ως ο Νέος Ισραήλ, είμαστε ένας Θεοφύλακτος και Θεάρεστος λαός. Εάν πάμε πίσω, και ανατρέξουμε προσεκτικά τις σελίδες της ιστορίας μας, και τις κατανοήσουμε, σε κάποιο σχετικό βάθος, θα μείνουμε για μία ακόμη φορά άφωνοι. Άναυδοι. Άλαλοι. Τι θέλω να πω; Επιτρέψτε μου.

Κατ’ αρχήν εμείς οι σύγχρονοι Ορθόδοξοι Έλληνες, πρέπει να κατατροπώσουμε τους δολίους και άσπονδους εχθρούς της χώρας μας. Και κυρίως τους Φράγκους. Που, για αιώνες τώρα, ομιλούν και μας «διαφωτίζουν», λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι από τη μία πλευρά η Αθήνα του Περικλή, με τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα, και από την άλλη πλευρά ο Κολοκοτρώνης, μαζί με τον Παλαιών Πατρών Γερμανό και τον Αθανάσιο Διάκο.

Σβήνοντας έτσι, οι δόλιοι Δυτικοί και «φίλοι» μας, ιστορικά, εκτός όλων των άλλων, και τις δύο μεγαλύτερες Ελληνικές και εκλαμπρότατες αυτοκρατορίες, που γνώρισε ποτέ του ο κόσμος, επί της γης, ανά τους αιώνες. Τις δύο (2), προ και μετά Χριστόν εποχής, Ελληνικές και ενδοξότατες Αυτοκρατορίες: 1) Του Μεγάλου Αλεξάνδρου: προδρομική της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας του Χριστού, και 2) Του Μεγάλου και Αγίου Κωνσταντίνου: τη μόνη, τη μακροβιότερη και την πιο ισχυρή Ελληνορθόδοξη κρατική οντότητα που υπήρξε, μέχρι σήμερα, στην ιστορία της ανθρωπότητας: την Ρωμανία – Βυζάντιο…

Είναι τώρα και πάλι, που η Ελλάδα προετοιμάζεται για να θέσει τα νέα και πνευματικά της πλέον προθεμέλια. Και αθεάτως, λοιπόν, η ίδια ξανα-εδραιώνεται. Τώρα η Ελλάς προετοιμάζεται, προδρομικώς και πνευματικώς, να δοξασθεί έτι περαιτέρω. Και ταυτόχρονα η ίδια να καθαγιασθεί: Από τον Ίδιο τον γεννηθέντα Θεάνθρωπο και Σωτήρα ημών. Η Ελλάδα λοιπόν, προπαρασκευάζει το πνευματικό της, αυτή τη φορά, βάθρο και θεμέλιο, ώστε η ίδια να ξανά-αναδυθεί. Τώρα, ωστόσο, η επανίδρυσή της θα έλθει μέσα από την Αγία και Ορθόδοξη Εκκλησία του Κυρίου.

Και τούτο διότι: από τη στιγμή της δημόσιας παρουσίας και διδασκαλίας του Κυρίου Ιησού Χριστού (περίπου το 30 μ.Χ.), μέχρι και το έτος 330 μ.Χ., δηλαδή, το έτος που ο Άγιος και Μέγας Κωνσταντίνος μεταφέρει, ως Μονοκράτωρ Ανατολής και Δύσης, την παλαιά πρωτεύουσα της Αρχαίας Ρώμης και εγκαινιάζει τη Νέα Ρώμη ή την Κωνσταντινού-Πόλη, οι Έλληνες πρόγονοί μας, διώκονται, μαρτυρούν, ακρωτηριάζονται και πεθαίνουν για το Όνομα και το Ευαγγέλιο του Κυρίου. Και έτσι αγιάζονται, γεμίζοντας τον Ουρανό με Έλληνες αγίους και με ελληνικές και δίκαιες ψυχές.

Ναι, οι πιο πολλοί μάρτυρες της Εκκλησίας μας, ήταν και είναι Έλληνες. Αυτό σημαίνει ότι, από την εποχή της Γέννησης του Ιησού, η Ελλάδα ποτέ της πια δεν θα είναι έκτοτε η ίδια. Ποτέ! Γιατί, οι εκατομμύρια άγιοι μάρτυρες και αγνοί πρόγονοί μας, ήδη μας προ-έστησαν, για όλους εμάς τους απογόνους τους, αιωνίους βωμούς δόξας, τιμής και καθαγιασμού επάνω στην Αγία Ιερουσαλήμ ή τη Νέα Σιών. Με άλλα λόγια, η Ουράνια ή η Θριαμβεύουσα Εκκλησία είναι γεμάτη με αίμα από Έλληνες Αγίους και Μάρτυρες, που, αχρόνως και θερμώς, μεσιτεύουν και πρεσβεύουν στον Πανάγαθο Κύριο, για όλους εμάς και παιδιά τους.

Και, όπως λένε οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, δεν είναι καθόλου τυχαίο, σήμερα, ότι όλοι οι σημερινοί Έλληνες κατάγονται ή συγγενεύουν με κάποιον Άγιο και πρόγονό τους!… Και εσύ αναγνώστη έχεις έναν προπάτορά σου Άγιο και μέλος της Θριαμβεύουσας και Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, που είναι ταυτόχρονα και συγγενής σου! Ναι, όλοι οι Έλληνες συγγενεύοθμε και καταγόμαστε από αγίους και μάρτυρες της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας!

… Ως τελικό συμπέρασμα και σύνοψη, για την μοναδική και αιώνια δύναμη της Αγίας και Ορθοδόξου Εκκλησίας, θα παραθέσω τα γραπτά λόγια του χρυσορρήμονος Αγίου Ιωάννου: «Τίποτε δεν είναι δυνατότερο από την Εκκλησία, άνθρωπε… Εάν έχεις πόλεμο με έναν άνθρωπο, ή νίκησες ή νικήθηκες. Αλλά εάν έχεις πόλεμο με την Εκκλησία, είναι αδύνατο να νικήσεις. Ο Θεός στερέωσε, ποιος είναι δυνατόν να κλονίσει; Δεν γνωρίζεις την δύναμή του; Ρίχνει ένα βλέμμα πάνω στην γη και την κάνει να τρέμει. Δίνει μία εντολή, και εκείνα που σείονται, στερεώνονται. Εάν την πόλη, που σείεται από τον σεισμό, κράτησε όρθια, πολύ περισσότερο μπορεί να κρατήσει όρθια την Εκκλησία. Η Εκκλησία είναι ισχυρότερη του ουρανού. Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, οι δε λόγοι μου δεν θα παρέλθουν». Αμήν. 


ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΙΤΕ: ⇒ ΕΔΩ
https://simeiakairwn.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...