Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Το κακό αυτό-καταστρέφεται. Θα επέλθει η Νέμεσις


Η διαφθορά πάντοτε επέφερε καταστροφή και αμέσως μετά έρχεται η αναγέννηση σε σωστά θεμέλια. Φυσικός νόμος!

Α.Λεώνη

Στην γειτονιά μου, στους συγγενείς μου, στους συναδέλφους μου δεν γνωρίζω έναν ο οποίος όχι απλά να επιθυμούσε αλλά ούτε να σκεφτόταν καν το Σύμφωνο συμβίωσης. Τότε που βρίσκονται αυτοί που το επιθυμούν, πως κατάφεραν να το επιβάλλουν και γιατί το έπραξαν αφού κανείς δεν το ζήτησε (εκτός φυσικά από τις Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender οργανώσεις που είναι μειοψηφία ούτως ή άλλως);
Ποιοι;
Το 2014 o Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζό Μπάϊτεν, παρεμπιπτόντως Εβραϊκής καταγωγής, δήλωσε ότι η περί ομοφυλοφιλίας ‘ατζέντα’ θα έχει προτεραιότητα στην Αμερικανική πολιτική. Την χρονιά που πέρασε όταν έγινε το Thessaloniki Pride, στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα του Δημάρχου Μπουτάρη, μεταξύ των άλλων ανακοινώθηκαν και οι χορηγοί του συγκεκριμένου φεστιβάλ. Μεταξύ αυτών, πρωταρχικό ρόλο είχε και η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα. Μετά από αυτό έγινε σχετικός καυγάς μεταξύ τους, αλλά το ‘μυστικό’ ότι ο χορηγός ήταν η Αμερικανική πρεσβεία, είχε διαρρεύσει. Υπάρχουν και άλλες προφανείς αποδείξεις σε αυτό το θέμα όμως η κατάληξη είναι ότι πίσω από το σύμφωνο συμβίωσης βρίσκεται η διαβόητη Νέα Τάξη Πραγμάτων της λεγόμενης Νέας εποχής της Παγκοσμιοποίησης και της μεγάλο-τραπεζικής ολιγαρχίας. Είναι ένα από τα μέτρα που επέβαλαν οι ποικιλώνυμες μυστικές λέσχες. Η εν Ελλάδι Αμερικανική Πρεσβεία καθώς και η Ελληνική Κυβέρνηση είναι απλώς οι υπηρέτες και οι εφαρμοστές αυτών των σχεδίων.

Πως;
O βασικός στόχος των Παγκοσμιοποιητών είναι η απόλυτη κυριαρχία σε όλο τον πληθυσμό του πλανήτη. Η κυριαρχία επιβάλλεται καλύτερα όταν έχουν πετύχει την διάλυση των κοινωνιών – του Δυτικού κόσμου εν προκειμένω. Η διάλυση γίνεται με την εφαρμογή ποικίλων μέσων. Για παράδειγμα με προώθηση της πολυπολιτισμικότητας, της πολυφυλετικότητας (βλέπε μεταναστευτικές Ροές), της επέκτασης της διαφθοράς (ναρκωτικά, κ.α.) και τον παν-σεξουαλισμό. Το σύμφωνο συμβίωσης είναι μια ψηφίδα στον προωθούμενο παν σεξουαλισμό. Με κατάλληλες επεμβάσεις δημιουργούν γκετοποιήσεις και έτσι διαλύουν τον κοινωνικό ιστό. Με το σύμφωνο συμβίωσης δημιουργούν ακόμη ένα γκέτο-μεταξύ των άλλων-, το γκέτο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Τα ΜΜΕ στοιχισμένα στο θέμα προπαγανδίζουν εν χωρώ τον στόχο. Οι διάφοροι ‘καλλιτέχνες’ κάνουν τις σχετικές δηλώσεις για να πάρουν τα εύσημα –αλλιώς το θάψιμο από τους κριτικούς και τα ΜΜΕ θα είναι μη αναστρέψιμο. Οι δε βουλευτές των διαφόρων κομμάτων εκόντες-άκοντες (ή αλλιώς βαράτε με κι ας κλαίω) ψηφίζουν ως πρόβατα ποιμνίου. Αν μπορούν ας κάνουν κι αλλιώς. Τον νόμο πάντως τον είχε ‘παραγγείλει’ η Ευρώπη και μάλιστα με ποινή αν δεν επιβληθεί. Μεμονωμένοι πολίτες αντιδρούν αλλά όλοι οι φορείς εξουσίας είναι ελεγχόμενοι. Ο μόνος φορέας που φαίνεται να θέτει το θέμα στην σωστή του βάση και με πολύ διακριτικότητα φαίνεται πως είναι η εκκλησία.

Ο στόχος.
Ο στόχος της Νέας Τάξης είναι η δημιουργία ανθρώπων που δεν θα έχουν ‘ρίζα’. Έτσι ‘Απρόσωποι’ άνθρωποι, χωρίς ρίζα, ανέστιοι, και πιθανόν άνεργοι ή ημι-άνεργοι σχηματίζουν μια διαλυμένη κοινωνία στην οποία κυριαρχεί ο τρόμος της ανασφάλειας. Είναι ο δρόμος παραγωγής νέων δούλων. Ο λόγος που ώθησε την κυβέρνηση να προωθήσει τον συγκεκριμένο νόμο, δεν είναι το ενδιαφέρον για τους δυστυχείς συνανθρώπους μας με τη γνωστή ‘αδυναμία’. Όχι δεν είναι το ενδιαφέρον. Να είμαστε σίγουροι ότι γι’ αυτούς τους ανθρώπους –εκτός από την οικογένειά τους- κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται και δεν τους σκέφτεται πραγματικά. Ο βασικός στόχος είναι η αποσάθρωση των κοινωνιών, και η αποξένωση των ανθρώπων για καλύτερο έλεγχο. Και ο συγκεκριμένος νόμος είναι ένα λιθαράκι στο στόχο της αποσάθρωσης. Τους ομοφυλόφιλους, τους τόσο ευάλωτους αυτούς ανθρώπους, απλώς τους χρησιμοποιούν. Οι ομοφυλόφιλοι δεν θα βρουν ποτέ ηρεμία. Κανένα πρόβλημα δεν θα λύσουν. Μάλιστα επειδή τους επιτρέπεται πλέον και μια πρόσθετη δικαιοπραξία, είναι σίγουρο ότι η ‘αδυναμία΄ τους θα τους οδηγήσει σε μεγαλύτερους μπελάδες. Σε πολλούς από αυτούς η ζωή θα γίνει κόλαση, γιατί και με το σύμφωνο συμβίωσης θα ζουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Δεν θα πάψουν να γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης από τους επιβήτορές τους. Γιατί άλλα περιμένουν και άλλα θα τους έρχονται.
Η Νέα Τάξη με τις ποικίλες λέσχες της εργάζεται σταθερά για την παραγωγή ‘προσαρμόσιμων’, ‘ευέλικτων’, και ‘αντικαταστάσιμων’ δούλων. Η Νέα Τάξη πραγμάτων -μεταξύ των άλλων- εργάζεται και για την αποδόμηση της οικογένειας. Εργάζεται σταθερά για την δημιουργία οικογένειας πολλών τύπων και δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν εδώ. Σύντομα, βήμα-βήμα εργάζονται για την κατοχύρωση της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, την δημιουργία οικογενειών με 3 ή 4 άτομα, μητριαρχικές ομάδες (που έχουν και ιστορικές καταβολές σε ζούγκλες) κλπ. Τα μακροπρόθεσμα μοντέλα για τα οποία εργάζονται είναι πολλά.

Όμως βλέποντας όλα αυτά, αυθόρμητα έρχεται στο νου μας ότι, όλα είναι όψεις παρακμής και τελικής διαφθοράς. Ποτέ στην Ιστορία δεν είχαμε τέτοιο εκφυλισμό και μάλιστα επιβαλλόμενος από πάνω. Και είναι σχεδόν φυσικός νόμος ότι αργά ή γρήγορα τα άνομα σχέδια δεν θα ολοκληρωθούν. Διότι το κακό αυτό-καταστρέφεται. Θα επέλθει η Νέμεσις. Η διαφθορά πάντοτε επέφερε καταστροφή και αμέσως μετά έρχεται η αναγέννηση σε σωστά θεμέλια. Φυσικός νόμος!.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...