Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Εμείς Σύνταγμα και οι προδότες Γουδή!

Οι λόγοι, που μπορεί να επικαλεστεί κανείς για να βρίσκεται στο Σύνταγμα την Κυριακή, είναι πολλοί. Μάλλον είναι περισσότεροι κατά πολύ από τους λόγους που θα είχε κανείς για να μην πάει. Ο σπουδαιότερος, όμως, είναι ότι η εκχώρηση του ονόματος που ετοιμάζει η προδοτική κυβέρνηση θα επιφέρει αμετάκλητη βλάβη στο εθνικό συμφέρον.
Η αποδοχή οποιουδήποτε ονόματος με τον όρο Μακεδονία μέσα θα δημιουργήσει τετελεσμένα μη αναστρέψιμα. Και δεν χρειάζεται κανείς να είναι προφήτης για να το διακρίνει αυτό. Αρκεί να γνωρίζει τι έκαναν οι Σκοπιανοί εδώ και εικοσιπέντε χρόνια.

Με το πήραν έστω το προσωρινό όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας έκοψαν όλους τους προσδιορισμούς και το χρησιμοποίησαν απλώς ως Δημοκρατία της Μακεδονίας.
Τώρα που πρόκειται μάλιστα για μόνιμο όνομα θα κάνουν ακριβώς το ίδιο. Είτε Βόρεια είτε Νέα, είτε Άνω, είτε Δεύτερη, ο,τιδήποτε Μακεδονία και αν τους αναγνωρίσουν οι προδότες πράκτορες των αμερικανών, αυτοί αμέσως μόλις ενταχθούν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ θα κόψουν οποιονδήποτε προσδιορισμό και σε όλα τα έγγραφά τους σε εσωτερικό και εξωτερικό θα γράφουν πάλι Δημοκρατία της Μακεδονίας.
Και τότε τι θα τους πει η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση; Ότι άλλα συμφωνήσαμε; Δηλαδή τι; Ότι εσείς θα λέγεστε μόνο πχ. Άνω Μακεδονία; Έχει σκεφτεί κανένα από τα πουλητάρια που τα θέλουν αυτά τα ονόματα την απάντηση των Σκοπιανών;
Ξέρετε τι θα μας πουν τότε; Καλά είστε αυτιστικοί; Εσείς δεν μας αναγνωρίσατε ως Άνω Μακεδονία; Άρα δηλαδή ότι είμαστε και εμείς Μακεδόνες; Εμείς λοιπόν ως περήφανοι Μακεδόνες θέλουμε να λεγόμαστε μόνο έτσι, όπως και εσείς που είστε Νεοέλληνες, αλλά θέλετε να λέγεστε Έλληνες! Και τότε τι θα κάνουμε που θα είναι ήδη σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Και αμέσως μετά θα αρχίσουν διεθνή καμπάνια για τα κατεχόμενα από την Ελλάδα μακεδονικά εδάφη, που τους κατέκτησαν οι κακοί Έλληνες.
Και θα βρουν και άλλους προδότες τότε να τους αναγνωρίσουν κάποιο δίκαιο σε αυτό και να αρχίσουν συζητήσεις για να τους δώσουν πίσω κάποια εδάφη έστω. Επειδή λοιπόν τώρα κινδυνεύει να χαθεί κυριολεκτικώς ολόκληρη η Μακεδονία εμείς Σύνταγμα και οι προδότες Γουδή!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...