Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Περίεργες αναφορές κορυφαίων ραβίνων για τον «Παγκόσμιο Ηγέτη» που «έρχεται» και το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου

Δεν σταματούν οι αναφορές κορυφαίων ραβίνων, οι οποίες προειδοποιούν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έλευση του παγκόσμιου ηγέτη, τον οποίο θεωρούν Μεσσία τους.
Μιλώντας στο Israel News Talk Radio, ο Ραβίνος Winston χώρισε αρχικά την εβραϊκή πνευματική παράδοση σε τρεις περιόδους: α) Την Olam HaZeh (αυτός ο κόσμος), β) Την Εποχή του Μεσσία, γ) Την Olam haBa (ο κόσμος που έρχεται).
Όπως εξήγησε η μεταβατική περίοδος μεταξύ του Olam haZeh και της εποχής του Μεσσία ονομάζεται «Chevlei Moshiach - Οι βρεφικοί πόνοι του Μεσσία» και θα χαρακτηρίζεται από χάος.
«Βρισκόμαστε ακριβώς πάνω σε αυτή την μεταβατική περίοδο, κάτι που εξηγεί το εμφανές χάος που επικρατεί στον πλανήτη» αναφέρει, φέρνοντας ως παράδειγμα τις αμερικανικές εκλογές.
Σύμφωνα με τον Ραβίνο, ο σκοπός του χάους είναι να πολώσει τον κόσμο και να τον αναγκάσει να πάρει μια απόφαση, αν θα είναι περισσότερο υλικός ή… πνευματικός.
Η εν λόγω επιλογή είναι σύμφωνα με τον Ραβίνο το τελευταίο τεστ της ιστορίας και τονίζει πως ότι κι αν προκύψει, ακόμα και πυρηνικός πόλεμος, θα είναι «μαζικό φαινόμενο» και θα χρειαστεί «θεία προστασία» για να επιβιώσει κάποιος.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...