Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Πόσο βοθροπόταμο ακόμα;

σχόλιο Γ.Θ : Δαιμονισμένος κατά του Τιμίου Σταυρού ο υπάλληλος του Soros...

Εντάξει, δε λέω! Δεν είναι το παιδί και κανένας σοφός ή έστω… φιλόσοφος! Αλλά το άτιμο δεν κάθεται και στα αυγά του!!! Για τον Σταύρο λέω, τον Θεοδωράκη, τον …ανεψιό, με το… αζημίωτο…(;) Ε! Βρε παλικάρι μου μην καρφώνεσαι και τόσο!

Εντάξει ευγνωμοσύνη στον Σόρος και τους εκλογικούς πάτρωνες, αλλά τουλάχιστον και λίγος σεβασμός στους ψηφοφόρους σου, που μπορεί και να μη σε είχαν πάρει χαμπάρι ακόμα, για καλά.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του αφεντικού σου –κατά πως φαίνεται – του «κορακιού» των εθνών, βγαίνεις και προκαλείς τους Χριστιανούς; Επειδή έμαθες να είσαι, εσύ, δήθεν και τάχα, νομίζεις ότι έτσι όλοι λαθροβιούν; Ποιος νομίζεις ότι είσαι και προκαλείς τους Χριστιανούς αποκαλώντας τους θρησκόληπτους; Και ποιός σου είπε ότι μόνο οι θρησκόληπτοι συμφωνούν να τεθεί και πάλι ο Σταυρός στο μνημείο και να λειτουργήσει ως Ορθόδοξος Ναός;

Ίσως η παιδεία σου να μην σου επιτρέπει να διακρίνεις την ΕΝΝΟΙΑ των ορισμών της Ελληνικής παιδείας, αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να μπουρδολογείς ασύστολα και ασύγγνωστα! Μάθε παλληκάρι μ’, ότι άλλο θρησκόληπτος και άλλο θρήσκος! Ο θρησκόληπτος ως «γιαλατζί» χριστιανός -ξέρεις εσύ από γιαλατζιλίκι- δεν έχει λόγο να θιγεί! Ο πραγματικά θρήσκος δικαιούται και να θιγεί και να αγανακτεί με τα «καμώματα» των ψευτο-αριστερών, ψευτο-προοδευτικών χαμαιλεόντων που διεκπεραιώνουν χρέη μισθωμένων εκτελεστών της Πατρίδας τους.

Αγαπητέ, πιθανώς ολιγογράμματε και αμετροεπέστατε, πολιτικέ της Βουλής και των ΜΜΕ, καθένας που σέβεται την θρησκεία των προγόνων του και των πατέρων του, δεν αποκαλείται θρησκόληπτος (ιδιότητα απατεώνα), αλλά θρησκευόμενος. Βέβαια τα νέο-ταξίτικα τσιράκια ή δεν γνωρίζουν ή αδιαφορούν για τέτοιου είδους διαφορές. Πάντως οι Έλληνες άρχισαν να σας παίρνουμε χαμπάρι που το πάτε και μάλλον η σιχασιά μας για τα καμώματά σας θα σας δείξει σύντομα το δρόμο για τη …λήθη και την αποστροφή εκ μέρους των πολιτών! Η συγκυρία σάς έφερε στο προσκήνιο, εκεί όπου αποκαλύπτεται το ποιόν του καθενός!

Εσύ και οι όμοιοί σου ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ μπορεί να έχετε εκχωρήσει την ταυτότητά σας σε κάθε μεγαλοφασιστοειδές και εθνο-ανθρωποκτόνο τέρας, λησμονάτε όμως ότι εκείνοι που σας χάρισαν την ευκαιρία να έχετε σήμερα την ταυτότητα του Έλληνα (και να μην είστε λαθρομετανάστες), δεν σας έδωσαν και το δικαίωμα να ξεπουλήσετε την ταυτότητα, που εκείνοι με το αίμα τους κατοχύρωσαν για όλους μας.

Μάλιστα, σε σας δόθηκε η δυνατότητα να είστε προνομιούχοι Έλληνες βουλευτές σε μια χώρα ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, σύμφωνα με το Σύνταγμά της, που δεν το αλλάξατε ακόμη, ώστε δικαιούστε να θέσετε έτσι το ζήτημα στον Έλληνα Ορθόδοξο ψηφοφόρο. Καιροφυλακτείτε για να υποκλέψετε την νομιζόμενη συναίνεσή του, όπως υποκλέψατε και υποκλέπτετε χρόνια τώρα την ψήφο του! Έτσι ώστε ενώ για άλλα να ψηφίζεστε άλλα να πράττετε, όπως εκτελεί όλο το σινάφι των ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ της δύσμοιρης πατρίδας μας τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια!

Ως εδώ σαλτιμπάγκοι, Μαυρογιαλούροι, υπάλληλοι και ασπόνδυλοι πολιτικοί εκτελεστές μιας χώρας και ενός λαού που τον υποδουλώσατε για να γίνετε κάποιοι, δεν σας χρωστάμε τίποτε! Ούτε σε σας ούτε στα αφεντικά σας, στα οποία πασχίζετε να προσκομίσετε νομιμοποίηση μη τολμώντας να αμφισβητήσετε ή να αντισταθείτε σε καμία απαίτησή τους. Μη τολμώντας να προβάλετε ούτε υπόνοια διεκδίκησης, παρά μόνο ψελλίζετε ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ «ανήκομεν εις την Δύσιν». Δηλαδή είστε απλή ιδιοκτησία !

Δεν βγάζει πουθενά ο κατήφορος της υποταγής και της εξαθλίωσης! Η Ελλάδα έζησε όταν αρνήθηκε τα ιταμά τελεσίγραφα και οι Έλληνες αντιστάθηκαν αποφασιστικά, έστω και αν από τα σπλάχνα τους υπήρξαν και Νενέκοι και ταγματασφαλίτες και …μαυραγορίτες… καληώρα! Αντίθετα κινδύνεψε με αφανισμό όταν υποτάχθηκε σε συμφέροντα ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΩΝ, σε όλες τις κατοχές που γνώρισε! Γι αυτό δεν θυμάται κανένας τους προδότες αλλά τους αναθεματίζει ακατάπαυστα. Και όσους προδότες θυμάται, τους θυμάται για να βρίσκει ξαλάφρωμα η κατάρα των πολλών και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

http://dimofantis.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...