Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Πιστότερος σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν …ο Ντόναλντ Τραμπ!

 Δεν θα μπορούσε να προσδοκά σε πιο ηχηρή υποστήριξη στο διεθνές περιβάλλον ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν...
από αυτή που απολαμβάνει από τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες, δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, Ντόναλντ Τραμπ!
Η συμπάθεια του Τραμπ για το πρόσωπο του Πούτιν δεν είναι κάτι το καινούργιο. Ωστόσο, όταν η υποστήριξη επεκτείνεται σε φλέγοντα ζητήματα που άπτονται της δράσης των μυστικών υπηρεσιών στο πλαίσιο του ακήρυκτου και ενίοτε πολύ βρόμικου πολέμου μεταξύ τους, τότε η υποστήριξη αυτή τουλάχιστον εντυπωσιάζει.
Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος λοιπόν, «έβαλε πλάτη» στον Πούτιν στην υπόθεση της δολοφονίας του πρώην πράκτορα της KGB και μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ της FSB, Αλεξάντερ Λιτβινένκο, αμέσως μετά την έκδοση του αμφιλεγόμενου πορίσματος της βρετανικής Δικαιοσύνης, το οποίο – πολύ «βολικά» είναι η αλήθεια – εμπλέκει στη δολοφονία τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Όταν ερωτήθηκε ο Τραμπ για το θέμα από το Fox Business News, απάντησε ότι ο Πούτιν αφενός δεν έχει καταδικαστεί για τίποτα οπότε ισχύει και γι’ αυτόν το τεκμήριο της αθωότητας και αφετέρου πολλοί λένε ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία (με ραδιενεργό πολώνιο-210). «Άρα ποιος ξέρει τι έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...