Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Το όραμα της Βίκυς Μοσχολιού με την Παναγία, λίγο πριν πεθάνει!

Το ιδιαίτερο όραμα που είχε η Βίκυ Μοσχολιού λίγο πριν πεθάνει-στις 16 Αυγούστου του 2005,
μετά από διετή «μάχη» με τον καρκίνο, σε ηλικία 62 ετών- εξιστορεί η αδερφή της, ενώ αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο έκαναν πράξη την τελευταία της επιθυμία!

«Ήταν λίγες ημέρες πριν φύγει από την ζωή. Όπως κοιμόταν, άρχισε να μιλάει με τα μάτια ανοικτά στην Παναγία! “Μη στεναχωριέσαι, όλα τελειώνουν” της είπε και η Βίκυ ρώτησε “ποια είσαι εσύ;”. “Eίμαι η Παναγία η Μαλεβή!”… Στο δωμάτιο βρισκόταν και ο αδερφός μου, Νίκος. “Δεν την βλέπεις; Δίπλα σου είναι!”, του έλεγε επίμονα», περιγράφει, στην εφημερίδα «Espresso», η αδερφής της αξέχαστης τραγουδίστριας, Αθηνά.

Γνωστή για τη σχέση της με τα Θεία, η Βίκυ Μοσχολιού ζήτησε μετά το όραμά της να προσκυνήσει την Παναγία την Μαλεβή: «όταν συνήλθε, μας ζήτησε να της φέρουμε την θαυματουργή εικόνα από το μοναστήρι στην Αρκαδία. Ο αδερφός μου ταξίδεψε μέχρι εκεί. Και, αφού την προσκύνησε, έπειτα από λίγα εικοσιτετράωρα, “έφυγε”», συνεχίζει η ίδια.

«Η μόνη πραγματική φίλη της Βίκυς ήταν η μητέρα μας. Γι’ αυτό, άλλωστε, η ηγουμένη Ελισάβετ δεν αθέτησε την τελευταία επιθυμία του παιδιού της, που της είχε δώσει εντολή, όταν πεθάνει να διαβαστεί στο μοναστήρι από εκείνη!», λέει η Αθηνά για την τελευταία επιθυμία της τραγουδίστριας και κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη: «αν και δεν επιτρεπόταν, θελήσαμε να κάνουμε πράξη την επιθυμία της. Την πήραμε από το παρεκκλήσι όπου την είχαν για λαϊκό προσκύνημα, τη φέραμε στο μοναστήρι, την διάβασε η ηγουμένη και μετά την ξαναπήγαμε!».

Όπως τονίζει Αθηνά, όταν οι γιατροί είπαν στην τραγουδίστρια ότι πάσχει από καρκίνο, εκείνη φοβήθηκε, όμως, μετά σταμάτησε να την απασχολεί. «Στην αρχή φοβόταν τον θάνατο, δεν τον ήθελε με τίποτα. Στη συνέχεια, όμως, είχε μια απίστευτη καρτερία για εκείνον, τον περίμενε. Μόνη της ζήτησε τρεις φορές να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει τρεις φορές από ιερέα του νοσοκομείου… Δεν είχε ούτε κλάματα, ούτε τίποτα. Είχε τις αισθήσεις της και τα λογικά της μέχρι την τελευταία στιγμή! Έφυγε σαν πουλί!», αναφέρει.
Star tv
xespao

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...