Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Δύο ελληνικά F-16 εγκλώβισαν και έτρεψαν σε φυγή έξι τούρκικα μαχητικά …που διαμαρτύρονται!

 
Διαμαρτύρονται οι τούρκοι Χειριστές, γιατί, ενώ πετάνε σε "Διεθνή Εναέριο Χώρο" (λένε...), ελληνικά οπλισμένα μαχητικά, αφού τους πήραν στο κυνήγι, τελικά τους εγκλώβισαν στα radar τους, με τους τούρκους Χειριστές να ουρλιάζουν στον αρχιελεγκτή της Σμύρνης!

Ιστορία για γέλια και ευτυχώς, που κάποιες από αυτές βγαίνουν και στην δημοσιότητα για να γελάσει και εμάς το χείλι μας με το πάθημα των Τούρκων! 

Τι αναφέρουν όμως οι τούρκοι: Ότι 2 ελληνικά F-16 παρενόχλησαν 6 τουρκικά F-16, που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου… 

Τα 2 ελληνικά μαχητικά F-16 παρενόχλησαν -αναφέρουν- 6 τουρκικά μαχητικά,  που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου. 

Τα Ελληνικά μαχητικά εγκλώβισαν στα ραντάρ τους τα τουρκικά μαχητικά για 1 λεπτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων. 

April 25, 2015 | BGNNews.com | Istanbul 

Όμως οι τούρκοι ξέχασαν να αναφέρουν, ότι εκτός των 6 Μαχητικών εκ των οποίων τα δύο ήταν οπλισμένα, άρα η εκπαιδευτική πτήση πάει περίπατο, εκείνη την ημέρα 24 Απριλ. του 2015, οι τούρκοι είχαν στείλει και 2 Κατασκοπευτικά CN-235, που έκαναν περίπου 24 Παραβιάσεις και σαν να μην έφτανε αυτό, τα τούρκικα F-16 ενεπλάκησαν σε εμπλοκές μέσα στο ελληνικό FIR!

veteranos 

Βέβαια, εκείνο που δεν μας λένε είναι, ότι οι δύο Έλληνες χειριστές των F-16 (οι γνωστοί Τσαμουκάδες της Λήμνου) έσπασαν τον σχηματισμό των έξι τούρκικων μαχητικών, και όταν το ζεύγος των Οπλισμένων F-16 επέστρεψε, για τσαμπουκά σημειώθηκε εμπλοκή, τότε τους έβαλαν στο στόχαστρο! …Οι τούρκοι Χειριστές την κοπάνησαν παρά τις διαμαρτυρίες του τούρκου Αρχιελεγκτή! 

Αυτά για την αποκατάσταση της Αλήθειας και της Τρομάρας των τούρκων Χειριστών και να σημειώσουμε τον αριθμό και την αναλογία των μαχητικών  2 προς 6 …Είπατε κάτι;

Βετεράνος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...