Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ακόμα και ο "τέως" στηρίζει τον Α.Τσίπρα: "Ας δώσουμε μια ευκαιρία στο νέο μας αρχηγό".

σχόλιο Γ.Θ : Αν συνεχιζόντουσαν οι Πατριωτικές εκπλήξεις της Αριστεράς και η συμμαχία της με τους διάσπαρτους πατριώτες της Δεξιάς δυνάμωνε σε βαθμό αλληλεξάρτησης,
αν τώρα ή μελλοντικά επικρατούσε μία κατάσταση χάους και ζήτημα εθνικής σωτηρίας,
φανταστείτε κάποιοι να προτείνουν τον Γλίξμπουργκ για την θέση του ανώτατου πολιτικού άρχοντα (ΠτΔ), προκειμένου να αξιοποιηθούν οι διασυνδέσεις και το κύρος του με τους Ευρωπαίους, με την Αριστερά να συναινεί!
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Γιατί όχι...
Εδώ όλα τα όρια και στερεότυπα του ψευτορωμαίικου καταρρέουν με πάταγο γιατί όχι και αυτό;
 
Και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, που επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί την Άνγκελα Μέρκελ να αντιμετωπίσει τους Έλληνες «ως ίσους».
 
Σε συνέντευξη που έδωσε στους βρετανικούς «Times», η οποία δημοσιεύεται υπό τον τίτλο: «Η Ελλάδα υπέφερε πάρα πολλά - πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία στον νέο μας αρχηγό», ο έκπτωτος μονάρχης δηλώνει πως ελπίζει στις πολιτικές εναντίον της λιτότητας.
 
Στα πιο σοβαρά τώρα, ο 74χρονος Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει πολύ σκληρά τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα από τους εταίρους της. 
 
«Η Άνγκελα Μέρκελ είναι σκληρή, αλλά θα έπρεπε όλοι να αντιμετωπιζόμαστε ως ίσοι, όχι ως μικρότεροι ή υποδεέστεροι» συνεχίζει. «Αν δεν θες να χάσεις όλη τη χώρα, πρέπει να παραδεχτείς ότι η Ελλάδα έχει πράγματι υποφέρει». 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...