Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ο Παυλόπουλος στο εικονοστάσι έχει και τον Καραμανλή!

σχόλιο Γ.Θ : Και όχι μόνο... Έχει και κάτι ασεβέστερο... μια μασονική ποδιά κάπου κρυμμένη στο γραφείο του.
Δείτε την φωτογραφία!! Φυσικά η φωτογραφία είναι παλιά,αλλά διακρίνονται… καθαρά (με τα βέλη) ΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,σε νεότερη ηλικία:Μάλιστα,ο πρώτος φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά,προφανώς διότι κατέχει αξίωμα υψηλού βαθμού!
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ;Θεωρούμε τους Μασώνους εχθρούς όχι μόνο της Ορθοδοξίας,αλλά και της Ελλάδας:Είναι χρέος μας λοιπόν όπως αναφέρει το aktiovonitsapress.blogspot.gr,  να τους ξεσκεπάζουμε,ενημερώνοντας τον κόσμο για τα…κατορθώματά τους!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Βλέποντας κανείς τη συγκεκριμένη φωτογραφία,ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ γιατί ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ του Κώστα Καραμανλή (ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ) στο πρόσωπο του Παυλόπουλου,παρότι επί Υπουργείας του κάηκε η Αθήνα από αναρχικούς,αυξήθηκε η λαθρομετανάστευση και άλλα πολλά! http://www.makeleio.gr/?p=279567

Δεν πρόκειται για κάποιο τρολάρισμα. Είναι γνωστό ότι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος είναι το alter ego του Κώστα Καραμανλή. Αυτός ήταν εξάλλου και ένας από τους βασικότερους λόγους που έγειραν την πλάστιγγα του Αλέξη Τσίπρα την τελευταία στιγμή υπέρ της υποψηφιότητάς του.
Αυτό που δεν ήταν μέχρι σήμερα γνωστό, είναι ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει εντάξει τον Κώστα Καραμανλή στο… επουράνιο σύστημα, τοποθετώντας μάλιστα μία φωτογραφία του ανάμεσα στις δεκάδες εικόνες που έχει στο γραφείο του.
Η φωτογραφία από το χθεσινό τετ α τετ με την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την υπερψήφιση της υποψηφιότητάς του, στην οποία έγιναν και τα… θεϊκά αποκαλυπτήρια κάνει το γύρο του διαδικτύου!
Δείτε τη φωτογραφία και προσέξτε στην πάνω αριστερή γωνία.

pakis_kostas

tribune

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...