Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Το Κίνημα Χοντρών Ελλάδος είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό.

 σχόλιο Ρωμαίικος : Με αφορμή την χιουμοριστική ομάδα του fb να επισημάνουμε δύο πράγματα...
1ον Η κρίση τελικά δεν μας έκανε καλύτερους, μας έκανε πιο πεινασμένους...
2ον Υπάρχει ακόμα λίπος... τίποτα δεν κατάλαβε ο Νεοέλλην.


Ένα κόμμα χωρίς ψηφοδέλτια και έδρες στη Βουλή μάχεται για έναν καλύτερο κόσμο για τους χοντρούς ανθρώπους – και σίγουρα δεν εννοούμε ότι προσπαθεί να τους αδυνατίσει βάζοντάς τους σε κάποιο διατροφικό πρόγραμμα.

Το Κίνημα Χοντρών Ελλάδος λέει ναι στα σουβλάκια, τις τηγανητές πατάτες, τις πίτσες και τα burger και υπερασπίζεται κάθε εύσωμο και μη άνθρωπο, που μπορεί να είναι χοντρός στην καρδιά. Όλοι είμαστε εν δυνάμει μέλη του ΚΙ.Χ.Ε., οι γείτονές μας, οι συγγενείς μας, ακόμα και η κοπέλα που πέρασε έξω από το φαστφουντάδικο και δάκρυσε, σκεπτόμενη το καλοκαίρι και το μαγιό που δεν θα της κάνει.

Όπως λένε οι δημιουργοί του κινήματος, που μέσα από το Facebook ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους για ένα καλύτερο μέλλον, με πολύ φαγητό, το κίνημα αποτελεί πλέον τη ζωή τους. Δηλώνουν υποχρεωμένοι να παχύνουν κι άλλο, να δοκιμάσουν οποιαδήποτε διατροφική πρόταση και να μας ενημερώσουν γι' αυτήν.

Είναι πάντα κοντά μας και κυρίως εκείνες τις νύχτες που το στομάχι μας ζητά τροφή. Και μπορεί το ΚΙ.Χ.Ε. να μην κατέβηκε στις εκλογές, όμως σε περίπτωση που οι πολίτες το ανακήρυσσαν πρώτο, αυτό θα επέβαλε υποχρεωτική 24ωρη λειτουργία όλων των φαγάδικων, απαγόρευση όλων των γυμναστηρίων, απαλλαγή Φ.Π.Α. σε κάθε είδους τροφή και βεβαίως, θα έκανε την Τσικνοπέμπτη εθνική γιορτή.

Οι εκπρόσωποι του ΚΙ.Χ.Ε. λατρεύουν το κρέας και όλα τα γλυκά, ενώ θεωρούν μηδαμινή την απόλαυση του σeξ μπροστά στο φαγητό, παραδέχονται ότι έχουν κάνει εμετό από το υπερβολικό φαΐ και υποστηρίζουν ότι η κεντρική ιδέα που τους ενώνει είναι η μεγάλη όρεξη για φαγητό.

Θεωρούν τους εαυτούς τους αριστερούς καπιταλιστές, μιας και μάχονται για ένα πιάτο φαΐ, χωρίς όμως ποτέ να το μοιράζονται, και ονειρεύονται να διαγράψουν τη λέξη πείνα από το ανθρώπινο λεξιλόγιο. Σε έναν ιδανικό κόσμο για εκείνους, όλες οι κρέπες θα είχαν γέμιση Bueno και κανείς δεν θα πετούσε το τελευταίο κομμάτι της πίτσας του.

http://karfotiko.blogspot.gr/2015/02/blog-post_292.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...