Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ …ΧΟΙΡΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Νέο κρούσμα με κεφάλι χοίρου που κάποιοι το έριξαν στην εξώπορτα μουσουλμανικού τεμένους αυτή την φορά στην Γερμανία, σημειώθηκε αυτές τις μέρες που...
οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν την μεγάλη θρησκευτική γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, προκαλώντας τις έντονες επικρίσεις του τουρκικού τύπου. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ισλαμική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, στην γερμανική πόλη του Delmenhorst, στο κρατίδιο της άνω Σαξονίας και έμπροσθεν του τουρκικού μουσουλμανικού τεμένους, Mevlana Camisi, της γνώστης τουρκικής εθνικοισλαμικής οργάνωσης Milli Görüş που φιλοδοξεί να επιβάλλει το Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη, κάποιοι άφησαν ένα κεφάλι χοίρου που θεωρείται από τους μουσουλμάνους σαν μίασμα και μολύνει το τζαμί. Το κεφάλι του χοίρου μπροστά…
στην είσοδο του τζαμιού το βρήκαν εργαζόμενοι στο διπλανό σουπερ μάρκετ και ειδοποίησαν τους υπευθύνους του τζαμιού να έρθουν για να το πάρουν από εκεί. Το γεγονός κατήγγειλε στον τουρκικό τύπο ο υπεύθυνος του τζαμιού, Cumali Keser, ο οποίος χαρακτήρισε τους δράστες αυτής της πράξης σαν ανήθικους που δεν σεβάστηκαν το χώρο του μουσουλμανικού τεμένους. Αλλά το εντυπωσιακό είναι πως το επεισόδιο αυτό που είναι άλλο ένα μιας μεγάλης σειράς παρομοίων επεισοδίων στην Γερμανία, έγινε κατά την γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, της πιο αιματηρής γιορτής στον μουσουλμανικό κόσμο που εορτάζεται με μια φοβερή δημόσια σφαγή αιγοπροβάτων και βοοειδών που οι μουσουλμάνοι την χαρακτηρίζουν «θυσία». Είναι εντυπωσιακό πως αν κάποιος βρεθεί αυτές τις μέρες στη Κωνσταντινούπολη ή παρακολουθήσει τα τουρκικά ΜΜΕ, θα δει σκηνές πραγματικής φρίκης καθώς έξαλλοι Τούρκοι κυνηγούν με μαχαίρια και χατζάρες τα δυστυχισμένα ζώα που προσπαθούν να σωθούν από την σφαγή ενώ ο Κέρατος κόλπος γεμίζει τόσο πολύ από το αίμα των ζωών, που σε ορισμένες σημεία το νερό γίνεται κόκκινο.
Να θυμίσουμε ότι παρόμοιο ακριβώς επεισόδιο έχει αναφερθεί και είχε πάρει δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες σε ένα άλλο μουσουλμανικό τέμενος στην Γαλλία. Αυτό συνέβη στις 24 Σεπτεμβρίου στην γαλλική πόλη, Besancon. Στην πόλη αυτή ένεκα της συνεχιζόμενης εγκατάστασης μουσουλμάνων το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να δώσει άδεια ανέγερσης μεγάλου μουσουλμανικού τεμένους. Η απόφαση αυτή όμως εξόργισε όπως φαίνεται τους γηγενείς κατοίκους που βλέποντας πως δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ανέγερση του τζαμιού στη πόλη τους έκαναν το έξης : Έσφαξαν ένα γουρούνι και πέταξαν την κεφαλή του ακριβώς στην είσοδο του τζαμιού. Όπως ήταν επόμενο προκλήθηκε σάλος και ο εκπρόσωπος τον μουσουλμάνων της Γαλλίας, Abdallah Zekri, έσπευσε να καταδικάσει αυτή την ενέργεια που μόλυνε το τέμενος. Εκείνο όμως που εξέπληξε στις δηλώσεις του ήταν ότι παρομοίασε την ενέργεια αυτή με… τον πόλεμο που διεξάγεται σήμερα στην Συρία και στο Ιράκ.
Η κατάσταση φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχο καθώς μεγαλώνουν συνεχώς οι αντιδράσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες στην αυξανόμενη παρουσία του ισλαμικού στοιχείου που επιδιώκει να επιβάλλει με το έτσι θέλω τα δικά του πολιτιστικά και θρησκευτικά πρότυπα εκεί όπου εγκαθίστανται όλο και περισσότεροι μουσουλμάνοι. Τα επεισόδια αυτά δημιουργούν φόβους και προϋποθέσεις να ξεσπάσουν μεγαλύτερες συγκρούσεις με το μουσουλμανικό στοιχείο, ανάβοντας κυριολεκτικά φωτιές την ίδια περίοδο που οι Τζιχαντιστές είναι το ανερχόμενο κίνημα του σύγχρονου σαλαφικού Ισλάμ με διακλαδώσεις σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη.
Σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει και εδώ όπου συνεχίζεται η ανεξέλεγκτη είσοδος δεκάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που αύριο θα απαιτήσουν να κτιστούν τζαμιά σε όλη την ελληνική επικράτεια. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν αύριο θελήσουν τώρα που προστατεύονται και με το αντιρατσιστικό να επιβάλουν και εδώ με το έτσι θέλω κα με την… «ευγενή τουρκική χορηγία», τα ισλαμικά τους σύμβολα. Που; Σε μια χώρα που έχει υποφέρει επί αιώνες από την μουσουλμανική θηριωδία με χιλιάδες μάρτυρες.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...