Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σταυρός της Αγίας Μπρίτζετ (βίντεο).

σχόλιο Γ.Θ : Αν αλλάζαμε την Πατρίδα μας (με Μετάνοια, Πνευματικό Αγώνα και Ομοψυχία) και την κάναμε Βυζάντιο ξανά, όλο τον κόσμο θα επηρεάζαμε και θα δίναμε την λύση στα προβλήματα της Οικουμένης με το Φωτεινό παράδειγμά μας.
Βλέποντας τότε το παράδειγμά μας και την ευτυχία στα μάτια μας οι λαοί της Γης θα επιστρέφανε στην Ορθόδοξη Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία και προφητείες όπως αυτή για την επιστροφή Ιρλανδών (δες ΕΔΩ) θα γίνονταν πραγματικότητα.

Ένα υπέροχο βίντεο όπου μία Ιρλανδή μας δείχνει με απλό τρόπο το πως να φτιάξουμε ένα σταυρό της αγίας Μπρίτζετ. Η Αγία Μπρίτζετ έφτιαχνε αυτούς τους σταυρούς και τους μοίραζε ευλογία στους πιστούς που επισκέπτονταν το μοναστήρι της.
 
Οι Ιρλανδοί κάθε πρώτη Φεβρουαρίου, οπότε είναι και η γιορτή της Αγίας Μπρίτζετ, φτιάχνουν αυτούς τους σταυρούς και όπως έκαναν και οι Ορθόδοξοι πρόγονοι τους, έτσι και αυτοί κρεμούν αυτούς τους σταυρούς στις πόρτες των σπιτιών τους για να φεύγουν μακριά τα δαιμόνια.
 Εγώ προσωπικά προσεύχομαι για την επιστροφή των Ιρλανδών στην Ορθοδοξία καθώς έχουν ένδοξο Ορθόδοξο παρελθόν, αυτό το παρελθόν ονομάζεται "Χρυσή Εποχή των Αγίων" και ήταν μία περίοδος μεγάλης άνθισης της Ορθοδοξίας στην Ιρλανδία.

 Δείτε το βίντεο



http://orthodoxy-rainbow.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...