Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πιο Ελληνίδα από πολλούς Έλληνες...

 
σχόλιο Γ.Θ : Αν υπήρχαν περισότεροι Έλληνες που αγωνίζονταν για την Ελλάδα και την αγαπούσαν  σαν την Γαλλίδα φιλέλληνα Simone Le Baron, η Πατρίδα μας θα ήταν ελεύθερη, ισχυρή και θα αποτελούσε ένα παγκόσμιο φάρο πολιτισμού.
Διαβάστε μερικά από τα σχόλιά της (και το βίντεο) για να καταλάβετε ότι Έλληνας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι...

Απόσπασμα από την επιστολή (γραμμένη στα Ελληνικά !!!) της Σιμόν Λε Μπαρόν στην UNESCO – Ιούλιος 2013
(από το βιβλίο της «Μια Γαλλίδα για την Ελλάδα» εκδ. Κάκτος)
«Μία θεωρία του μισελληνισμού είναι ότι οι αρχαίοι Έλληνες και οι σύγχρονοι δεν έχουν καμία σχέση, ότι οι αρχαίοι μόνο ήταν φορείς του Ελληνισμού.
Ξέρουμε, όμως, ότι, εάν υπάρχει ακόμα σήμερα η Ελλάς, στο ίδιο μέρος, όπου οι κάτοικοι μιλάνε την ίδια γλώσσα χιλιάδες χρόνια, το οφείλουμε στους Έλληνες (περίπου 15 εκατομμύρια με τη διασπορά σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή) που συνεχίζουν την ιστορία του έθνους τους.
Ο Ελληνισμός είναι τρόπος ζωής, μήνυμα προς την ανθρωπότητα. Έδωσε τα φώτα στον πολιτισμό και συνεχίζει. Στην κορυφή όλων των πανεπιστημίων του κόσμου βρίσκουμε Έλληνες καθηγητές. Το να αρνηθούμε αυτό σημαίνει να αρνηθούμε τους εαυτούς μας, την ταυτότητά μας ως πολιτισμένοι πολίτες του κόσμου.
Συνεπώς, απαιτώ την προστασία του ελληνικού λαού από την UNESCO, την εγγραφή του ελληνισμού στην πολιτιστική παγκόσμια κληρονομιά και να παρθούν επειγόντως μέτρα, αφενός εναντίον των ανθρώπων, πολιτικών, δημοσιογράφων ή οποιουδήποτε προτρέπει σε μισελληνισμό, κι αφετέρου για την επιβίωση του ελληνικού λαού.
Σας ευχαριστώ εξ ονόματος των αδελφών μου Ελλήνων.»

Σιμόν Λε Μπαρόν
«Μία Γαλλίδα για την Ελλάδα»




Simone Le Baron σχολίασε ένα σύνδεσμο.
11 Νοεμβρίου
Δεν είναι η Βρετάνη της Γαλλίας, είμαστε υπό γαλλική κατοχή από το 1532 κι έτσι όπως πάνε τα πράγματα, μάλλον θα την πάρουμε πίσω τη χώρα μας, ελπίζω οι Έλληνες, υπό κατοχή των μεγάλων δυνάμεων από το 1821 (άρα της Γαλλίας) να κάνουν το ίδιο να ξαναπάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους



Simone Le Baron κανονικά, θα έπρεπε να γκρεμίσετε το τζαμί στη Θεσσαλονίκη, εγώ πρώτη αν θέλετε, δεν έχω πρόβλημα
12 Νοεμβρίου στις 8:08 μ.μ.



Simone Le Baron γνωρίζω το πρόβλημα, υποφέρει η οικογένεια μου στη Γαλλία όπου δεν έχει πλέον καμία ελευθερία, ανησυχώ για το μέλλον του εγγονού μου, όταν θα είναι 30 χρόνων η Γαλλία θα είναι μουσουλμανική, τουλάχιστον να σώσουμε την Ελλάδα και να τους φέρουμε εδώ. Είναι πολύ σοβαρό, δράμα.
12 Νοεμβρίου στις 8:15 μ.μ.



Επιμέλεια Έκτακτο Παράρτημα
yiorgosthalassis.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...