Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Σχετικά με την επιστολή των Αγιορειτών στον χίτλερ.


Τον τελευταίο καιρό διάφοροι δημοσιοκάφροι από αυτούς, που τόσα χρόνια προπαγάνδιζαν τα παιδιά μας μέσα από τις τηλεοράσεις παραμορφώνοντάς τα σαν τα μούτρα τους, ανακίνησαν ένα θέμα από τα παλιά, την επιστολή των Αγιορειτών προς τον χίτλερ. Τότε δηλαδή που οι σύμμαχοι των ΝΑΖΙ, οι Βούλγαροι, ξεκινούσαν περιχαρείς να ξηλώσουν το Άγιο Όρος από τους θησαυρούς του Χριστιανισμού και του Γένους μας και οι Αγιορείτες Πατέρες θέλοντας να αποσοβήσουν την ανυπέρβλητη αυτή καταστροφή, έγραψαν την εν λόγω επιστολή στον χίτλερ κολακεύοντας την ανθρώπινη ματαιοδοξία του και ζητώντας του να εγγυηθεί την ασφάλεια της Αθωνικής πολιτείας.

Η επιστολή αυτή και η όλη συμπεριφορά προς τους ΝΑΖΙ, που επισκέφτηκαν το Άγιο Όρος, ήταν η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ σωτήρια πράξη, που σε τίποτα δεν εναντιώνεται προς τα πιστεύω της Πίστης μας.

Η επιστολή αυτή χάλασε τα αιώνια σχέδια των Βουλγάρων (και όχι μόνο) για αποθησαυροποίηση και αποϊεροποίηση του Αγίου Όρους και αν σήμερα τα ελληνόφωνα ανθρωπάρια που ξερνάνε δηλητήριο (από το περίσσευμα της καρδίας τους) ωρύονται περί συνεργασίας του χίτλερ με το Άγιο Όρος, το κάνουνε γιατί θέλουν να επιφέρουν την καταστροφή, που οι Βούλγαροι τότε προσπάθησαν ανεπιτυχώς.

Επειδή τα καθάρματα τα έχουν βρει σκούρα με το διαδίκτυο και τα blogs (εξ ου και αντιρατσιστικό νομοσχέδιο) και επειδή ήρθε η ώρα να τους δείξουμε ότι με λάθος εχθρό (την Εκκλησία) τα βάλανε, γράψτε και στείλτε να δημοσιοποιήσουμε την άποψή σας περί του θέματος στο blog μας ή σε οποιαδήποτε ομόδοξη ιστοσελίδα για να καταλάβουν ότι η βρώμικη εξουσία τους τελειώνει.

Γιώργος Θαλάσσης

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...