Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΙΣΤΕΣ.


syriay6
GAY PRIDE των Μουτζαχεντίν στη Συρία
Εγκατέλειπαν το Άλ Κιουσσέιρ μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες
Προελαύνει ο Συριακός Στρατός
Όλοι οι Σύριοι απανταχού της γης γιορτάζουν σήμερα τη φοβερή νίκη του Συριακού Στρατού στην στρατηγικής σημασίας πόλη του Αλ Κιουσσέρ.

Με κομμένη την ανάσα εδώ και δυο εβδομάδες μαίνονταν σφοδρές μάχες μεταξύ τρομοκρατικών θυλάκων και στρατιωτών κουρασμένων και διψασμένων αλλά αποφασισμένων όσο σε καμιά άλλη μάχη να πάρουν αυτή τη νίκη ή να πεθάνουν όλοι στο πεδίο.

syria2

Και παρότι εξαρχής τα σημάδια αποχώρησης των πρώτων δειλών τρομοκρατών που είχαν μεταμφιεσθεί σε γυναίκες για να διαφύγουν , είχαν δώσει μια αισιοδοξία στο συριακό λαό, κανένας δεν μπορούσε να είναι σίγουρος ότι η πόλη αυτή θα άδειαζε από τους πιο σκληρούς τζιχαιστές. Όπως οι ίδιοι οι Σύροι διαλαλούν γιορτάζοντας ήδη από χτές το βράδυ, τους έστειλαν με εισιτήριο άνευ επιστροφής στην Κόλαση, γιατί μόνο αυτή τους αξίζει. Η σημαία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας αναρτήθηκε μέσα σε κλίμα πανηγυρισμών από τους φαντάρους στο πιο ψηλό σημείο της πόλης. Το Αλ Κιουσσέρ επέστρεψε σε αυτούς που ανήκει, στους Σύριους πολίτες και στους επιστρατευμένους και αφοσιωμένουςστην πατρίδα τους φαντάρους. Ενώ υπήρξαν πάρα πολλά θύματα και από τη μεριά του νόμιμου στρατεύματος, μητέρες με αίσθημα συγκινητικού πατριωτισμού, από τη μιά έκλαιγαν τους γιούς τους και από την άλλη δήλωναν ευτυχισμένες που αυτή η πόλη ελευθερώθηκε. Μια πόλη που κατά τη γνωστή στρατηγική της Αλ Κάιντα είχε μετατραπεί σε ένα τεράστιο λαγούμι , με υπόγειες στοές και διαμερίσματα όπου δοκιμάζονταν τα όπλα και τα χημικά σε ζώα. Μια υπόγεια πόλη στα πρότυπα κρυπτοπολεοδομίας Μπιν Λάντεν. Αυτός ο σκοτεινός και υπόγειος τόπος ταίριαζε σε αυτούς τους σκοτεινούς και μακάβριους μαχητές. Πίστευαν ότι σ αυτό το σκοτεινό βασίλειο με θησαυρούς τα πυρομαχικά που τους εφοδιάζαν οι πρίγκηπες του σκοταδισμού ,–Σαουδικής Αραβίας και Κατάρ- με την ευγενική χορηγία της Τουρκίας ως προς τα μεταφορικά και συνοριακά « νομικά κωλύματα ».

syria3

Πριν μέρες αυτοί οι batman , ninza, υπερήρωες του Ισλαμισμού, που έσπερναν τον τρόμο στις γειτονιές των αμάχων, φόρεσαν και πάλι τις μαύρες θανατικές στολές τους αλλά αυτή τη φορά για να μοιάζουν με μουσουλμάνες γυναίκες. Είναι οι ίδιοι που είχαν απειλήσει με ολοκληρωτικό ολοκαύτωμα αν οι δυνάμεις του συριακού στρατεύματος τολμούσαν να ακουμπήσουν την πόλη ορόσημό τους και τελευταίο καταφύγιο. Δεν είναι τυχαίο που μετά από αυτήν την τόσο ξεκάθαρη νίκη μέχρι την εξολόθρευση κα του τελευταίου ισλαμιστή, τα δυτικά ΜΜΕ αναγκάσθηκαν να παραδεχθούν την ήττα της λεγόμενης αντιπολίτευσης σε αυτό το σταυροδρόμι που ενώνεται με αυτοκινητόδρομο από Δαμασκό μέχρι και τα συροτουρκικά σύνορα, εξ ου και ο ανεφοδιασμός σε χημικά , όπλα και πάσης φύσεως χρήσιμα πυρομαχικά.

syria4

Σήμερα σε όλη τη Συρία , άνθρωποι μεθυσμένοι από χαρά , ξεχύθηκαν στους δρόμους χορεύντας όλοι μαζί παραδοσιακούς χορούς ενώ οι πιο νέοι ήδη είχαν συνθέσει τα πρώτα ραπ τραγούδια για τη νίκη. Γλυκά μοιράζονταν στους δρόμους ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι του Αλ Κιουσσέιρ επέστρεψαν μετά από μήνες στα εδάφη τους συνοδεία των αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης για να εκτιμήσουν τις ζημιές στις υποδομές , στα κτίρια αλλά και στους τόπους λατρείας της πόλης, συμπεριλαμβανομέων των εκκλησιών.

syria5

Σήμερα για πρώτη φορά, πέρα από την ελπίδα που πάντα διατηρούσαν στην καρδιά τους, πίστεψαν και με τη λογική ότι η χώρα αυτή θα ξαναγίνει δική τους και θα καθαρίσει από αυτούς που ονομάζουν «  ποντίκια » , αφού ζουν στα λαγούμια που έχουν ανοίξει κάτω από τη γη. Η συριακή διασπορά ξεφάντωσε με γλέντια στα οποία συμμετείχαν και πολλοί εχέφρονες ευρωπαίοι πολίτες που ζούν καθημερινά τον πολιτισμό και την ευγένεια των ανθρώπων που υποστηρίζουν τον Πρόεδρο Άσσαντ, και καμιά προπαγάνδα δεν μπορεί να τους αλλάξει αυτήν τη θετική γνώμη που έχουν σχηματίσει για αυτούς τους μετανάστες οι οποίοι , είναι πρότυπο νομιμοφροσύνης σε όποια χώρα και αν φιλοξενούνται.

eortasmoi-Damaskos

Συνολικά χάθηκαν στη μάχη αυτή 120 Σύριοι φαντάροι προς 900 τρομοκράτες. Αιχμάλωτοι πολέμου που τυπικά ανήκουν στον « Eλεύθερο Συριακό Στρατό » είναι γύρω στους 1500. Στους 500 αριθμούνται οι ξένοι τζιχαιστές χωρίς όμως ν διευκρινίζεται αν εμπεριέχονται στους νεκρούς ή στους αιχμαλώτους.

Damascus-feast1
Βρυξέλλες , από Δημήτρη Πορφύρη και Πηνελόπη Σταφυλά για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Damasc-feast2

http://www.makeleio.gr/index.php?option

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...