Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ερντογάν σε Πολιτική Συγκέντρωση : Είμαστε ενωμένοι σαν μια καρδιά...

σχόλιο Γ.Θ : Στα όνειρα σου Ρετζέπ...

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε με πάθος μπροστά από ένα πλήθος ανθρώπων στην πόλη Καϊσέρι στην Κεντρική Τουρκία, στην τρίτη...
πολιτική συγκέντρωση που κάνει στο πλαίσιο της κυβερνητικής εκστρατείας «Σεβασμός στη βούληση του λαού», όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι NTV.
«Σήμερα η Ανατολία, η Θράκη, ολόκληρη η Τουρκία, ως μια καρδιά ανυψώνει τη φωνή της ενάντια στην αδικία, στις παγίδες της απάτης, της βίας και των βανδαλισμών.
Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας για 17 ημέρες. Το πάρκο Gezi και η πλατεία Taksim στην Κωνσταντινούπολη έγινε το ίνδαλμα των τοπικών συμμοριών, αλλά σήμερα απαντά ολόκληρο του τουρκικό έθνος», είπε ο Ερντογάν.
Αναφερόμενος στη νέα μορφή των διαδηλώσεων που γίνονται με τη μορφή των «Ακίνητων Ανθρώπων» δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία διακοπή στο κυβερνητικό έργο και ότι «συνεχίζουμε μπροστά.
Τι είναι αυτοί οι «Ακίνητοι Άνθρωποι»; Πριν από δέκα χρόνια έλεγαν ότι η Τουρκία δεν ήταν ικανή να σταθεί σε ένα μέρος και στην πραγματικότητα γίνεται το αντίθετο, η Τουρκία προχωράει και οι άλλοι έχουν παγώσει στο ίδιο μέρος.
Ο Ερντογάν δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι η Καϊσέρι είναι μια πόλη της Ανατολίας, η πόλη της δυναστείας των Σελτζούκων Οθωμανών και η γενέτειρα του προέδρου της Δημοκρατίας «αδελφού Ανμπντουλάχ Γκιουλ», όπως είπε.

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...