Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Για να μην γίνει φτωχότερη η χώρα μας και χάσει και την εδαφική της ακεραιότητα» Γεννάτε γιατί… χανόμαστε, λέει ο Πούτιν στους Ρώσους.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε σήμερα τους Ρώσους να... κάνουν περισσότερα  παιδιά, τουλάχιστον τρία η κάθε οικογένεια, για να μη δουν τη χώρα τους να  φτωχαίνει και να μην μπορεί “να διατηρήσει το έδαφός της”.

“Πιστεύω ότι ο κανόνας στη Ρωσία πρέπει να είναι μια οικογένεια με τρία  παιδιά” δήλωσε κατά την ετήσια ομιλία του προς το έθνος, προσθέτοντας ότι  γι’ αυτό απομένουν ακόμη”πολλά να γίνουν”.

“Θα πρέπει να φτιάξουμε ευνοϊκές συνθήκες,κυρίως για τις γυναίκες, προκειμένου  να μην φοβούνται ότι η γέννηση ενός δεύτερου και τρίτου παιδιού θα βάλει φρένο  στην σταδιοδρομία τους” πρόσθεσε ο Ρώσος ηγέτης.


Όπως υπογράμμισε, για το σκοπό αυτό, οι ρωσικές αρχές εξετάζουν τα μέσα, ώστε να ενθαρρύνουν  οικονομικά τις οικογένειες που επιλέγουν να κάνουν ένα τρίτο παιδί, ενώ κινούντια για να ρυθμίσουν γρήγορα το θέμα των νηπιαγωγείων, των οποίων στερείται  σε πολύ σημαντικό βαθμό η χώρα.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι Ρώσοι θα πρέπει από τώρα να ευνοούν τις πολύτεκνες οικογένειες, για να μην γίνει η Ρωσία τα ερχόμενα χρόνια “μια χώρα φτωχή,που  γερνάει και είναι ανίκανη να διατηρήσει την ανεξαρτησία της, ακόμη και το ίδιο  το έδαφός της”.

“Αν το έθνος δεν μπορεί πλέον να συντηρηθεί και να αναπαραχθεί (…) δεν  χρειαζόμαστε καν έναν εξωτερικό εχθρό, καθώς όλα θα καταρρεύσουν από μόνα  τους” προειδοποίησε.

πηγή

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...