Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ψυχάρης και Θέμος καρφώνουν Μαργαρίτα για τα €500 εκατ. της λίστας Λαγκάρντ

Καίνε το χαρτί της επανεμφάνισης Παπανδρέου. Δίνουν πολιτική αβάντα σε Σαμαρά, Βενιζέλο
Ψυχάρης και Θέμος καρφώνουν Μαργαρίτα για τα €500 εκατ. της λίστας Λαγκάρντ
  
Τη Μαργαρίτα Παπανδρέου εμφανίζουν το Πρώτο Θέμα και το Βημα της Κυριακής ως τη γυναίκα "μυστήριο" που διαθέτει καταθέσεις €500 εκατ. στο εξωτερικό.
Η αποκάλυψη αυτη σύει συθέμελα το πολιτικό σκηνικό καίει το χαρτί της επανεμφάνισης Παπανδρέου που είχε αρχίσει να παίζεται στα διεθνή πολιτικά φόρα και αποτελεί τη σκληρότερη επίθεση του ΔΟΛ στην οικογένεια Παπανδρέου.

Η κίνηση αυτή ανεξαρτήτως της κατάστασης αποτελεί σαφή ένδειξη αλλαγής των πολιτικών και επιχειρηματικών συνασπισμών και του σχηματισμύ νέων κύκλων επιρροής, ενώ αποτελεί τη χαριστική βολή του Στ. Ψυχάρη στν Γ. Παπανδρέου σε μια διαμάχη που άρχισε επί πρωθυπουργίας ΓΑΠ.

Η συμμετοχή του Θέμου Αναστασιάδη σε αυτή την επίθεση αφενώς προσδίδει βαρύτητα και αφετέρου φωτογραφίζει κοινές πηγές, στρατηγικές και ενδεχομένως στόχους των δυο εκδοτών.

Πολλά θα κριθούν από τη στάση που τηρήσει το συγκρότημα Μπόμπολα στην υπόθεση και από τους χειρισμούς που θα κάνει το Mega Channel, σημείο συνάντηση των Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη και Ψυχάρη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η κ. Μαρία Παντελή που εμφανίζεται με 500 εκατ. δεν είναι άλλη από την μητέρα του πρώην πρωθυπουργού.

Το όνομα της κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε στη δικογραφία που κατέθεσαν στη Βουλή οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης για την υπόθεση της λίστας "Λαγκάρντ".

Μάλιστα, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στέλιος Στασινόπουλος είναι αυτός που έδωσε το όνομα της κ. Παπανδρέου.

Ο κ. Στασινόπουλος δήλωσε πως βασίζει την κατάθεσή του στις μαρτυρίες δύο διευθυντών της υπηρεσίας: στον Νίκο Λέκκα, διευθυντή επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΣΔΟΕ, που όταν ερωτήθη σε σύσκεψη αν έχει δει τη λίστα ο ίδιος του απάντησε ότι δεν την έχει δει, αλλά έχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκ. είναι πολιτικό πρόσωπο και συγκεκριμένα η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου. 
Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο κ. Ευ. Καραμάνος, διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/12/500.html#.ULuhJmfN220

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...