Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

VPRC: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ –Στο 11% ο Καμμένος

VPRC: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ –Στο 11% ο Καμμένος
Όσο βλέπουμε τον λαό αμετανόητο να στηρίζετε στην σαπίλα των μεγάλων κομμάτων, στην τηλεόραση και στην δίψα για υλισμό, σημαίνει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι για το θαύμα.
Η πείνα που ξεκίνησε και θα γιγαντωθεί και κυρίως ο φόβος που θα έρθει, θα τους γιατρέψει, θα τους κάνει Έλληνες. Γ.Θ


 Με διαφορά 10 μονάδων παραμένει πρώτη η ΝΔ, που παραμένει ωστόσο μακριά από το ποσοστό που θα της δώσει αυτοδυναμία.
Σε τελευταία δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του περιοδικού «Επίκαιρα» που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη, προκύπτει το ΠΑΣΟΚ μαζί με το ΚΚΕ έρχονται στη δεύτερη θέση, ενώ μεγάλο ποσοστό 11% καταγράφουν οι νεοσύστατοι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Π. Καμμένου.
Επίσης, με βάση τα στοιχεία της ίδιας δημοσκόπησης, ο ΛΑΟΣ εισέρχεται στη Βουλή οριακά, με το ποσοστό του 3%, ενώ η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 3,5%.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου πρώτη έρχεται η ΝΔ με 22,5%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ με 12,5%, ενώ τρίτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 12%. Στην πέμπτη θέση ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά, με 11,5%, στην έκτη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 11%, στην έβδομη η Χρυσή Αυγή με 3,5% και στην όγδοη ο ΛΑΟΣ με μόλις 3%.
Εκτός Βουλής μένουν οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,5%, η Δράση με 1%, το Άρμα Πολιτών με 1,5%, ενώ άλλα κόμματα συγκεντρώνουν 3%.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...