Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Έχουν μεγάλα σχέδια για την πλύση εγκεφάλου σου...

Την καταστροφή που έφεραν στην Ελληνική κοινωνία μας αυτοί οι κύριοι μέσα από τα βοθροκάναλα, θέλουν να την συνεχίσουν και στο διαδίκτυο. Τώρα που
οι νέοι γυρνάνε την πλάτη στην τηλεόραση και στρέφονται στο διαδίκτυο, έρχονται οι κωστόπουλοι να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.
Εδώ, για κακή τους τύχη δεν υπάρχουν τα "αξιόπιστα" μηχανάκια της AGB με τις μεγαλοψεύτικες τηλεθεάσεις. Γ.Θ

Μεγάλα σχέδια από Κυριακού και Κωστόπουλο για ισχυρή παρουσία και στο Διαδίκτυο.

Φαίνεται πως τελικά επιβεβαιώνονται οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό στο χώρο της show biz και όχι μόνο.
Το πρώτο βήμα έγινε με την ένταξη του Πέτρου Κωστόπουλου στο δυναμικό του Ομίλου Κυριακού, καταλαμβάνοντας τη θέση του Δ. Συμβούλου στα ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. Τώρα, φαίνεται ότι οι δυο αξιόλογοι άντρες ανοίγουν πανιά και στο χώρο του διαδικτύου, βάζοντας μάλιστα τον πήχη αρκετά ψηλά, αφού όπως μάθαμε από άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος του Πέτρου Κωστόπουλου, μοναδικός στόχος είναι η πρωτιά μέχρι το τέλος του χρόνου!
Η αρχή, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει με ένα lifestyle και ειδικότερα gossip site (παλιά μου τέχνη κόσκινο για τον Πέτρο Κωστόπουλο). Θα ακολουθήσει σειρά από νέα sites τα οποία όπως προείπαμε θα έχουν σαν στόχο την πρωτιά μέχρι το τέλος του έτους και άρα διεκδίκηση σημαντικού μεριδίου της διαφημιστικής πίτας και στο χώρο του διαδικτύου... βασική προϋπόθεση βέβαια είναι τα νούμερα Πέτρο και Θοδωρή!

prionokordela

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...