Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Θα χτυπήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις οι συμμορίτες του Κουφοντίνα; ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο της ΕΛΑΣ προς Πεντάγωνο για κλοπή όπλων και πυρομαχικών!

 Το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. για τον φόβο κλοπής όπλων και εκρηκτικών από στρατόπεδο συντάχθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ''τα ΝΕΑ'' που φέρνουν στη δημοσιότητα το έγγραφο, η ΕΛΑΣ προειδοποιεί για επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους και ενδεχόμενη αρπαγή όπλων, ρουκετοβόλων και εκρηκτικών.

Σημειώνεται ότι το έγγραφο συντάχθηκε στις 26 Φεβρουαρίου, την 50η, δηλαδή, ημέρα της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αυτό που φοβούνται στην ΕΛΑΣ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι να επαναληφθούν περιστατικά κλοπής οπλισμού όπως αυτή το 1989 από το στρατόπεδο Συκουρίου στη Λάρισα και αυτή του 1977 από το στρατόπεδο της Ελευθερούπολης Καβάλας.Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «ενόψει της επικρατούσας και εξελισσόμενης εσωτερικής επικαιρότητας παρακαλείσθε όπως από της λήψεως της παρούσης και για όσο χρονικό διάστημα κρίνετε αναγκαίο εντείνετε και αυξήσετε τα αστυνομικά μέτρα περιμετρικά των στρατιωτικών μονάδων, εγκαταστάσεων, σχηματισμών έως και στρατιωτικών κτιρίων που βρίσκονται εκτός αυτών προς πρόληψη και αποτροπή οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας εις βάρος του υπηρετούντος εκεί προσωπικού και των εν λόγω κτιρίων και εγκαταστάσεων ή πράξης ακτιβιστικού χαρακτήρα».

Στο έγγραφο προς τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες επισημαίνεται, επίσης, πως «σε συνεργασία με τις κατά τόπο αρμόδιες στρατιωτικές αρχές προς επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού εκδηλώσετε και οποιοδήποτε κατά την κρίση σας πρόσθετο μέτρο το οποίο θα συμβάλει στην επαύξηση του βαθμού ασφαλείας των στρατιωτικών εγκαταστάσεων».

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/blog-post_92.html

ΠΗΓΗ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...