Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Η νεολαία «πνίγει» τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το Σκοπιανό – «Ελλάς, Eλλάς, ή ταν ή επί τας» στη Λάρισα – Έρχονται πανελλαδικές καταλήψεις στις 29 Νοεμβρίου


«Ήρθαμε να φωνάξουμε για την Μακεδονία. Γιατί η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» . Το φαινόμενο του “ντόμινο” παρατηρείται σε όλη την Μακεδονία και σε σχολεία της υπόλοιπης Ελλάδος. Γιγαντώνεται η αντίδραση των μαθητών με μαζικές καταλήψεις για το Εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

«Η νεολαία ξύπνησε, δεν θα επιτρέψουμε καμία κυβέρνηση να ξεπουλήσει αυτό το όνομα, και σε καμία περίπτωση δεν θα το βάλουμε κάτω, θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο» λένε οι μαθητές
που απέχουν από τα μαθήματά τους και έχουν καταλάβει δεκάδες σχολεία.

«Θέλουμε να παρακινήσουμε τη νεολαία και να ευαισθητοποιήσουμε μαθητές και σχολεία ότι είναι σημαντικό πρόβλημα» επισημαίνουν οι μαθητές.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια «καμπάνια» με μηνύματα sms και events στο Facebook, με την οποία οι μαθητές καλούνται να προβούν σε πανελλαδικές καταλήψεις την προσεχή Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου καθώς και στην πραγματοποίηση πορείας.

Στο σχετικό sms, που φέρεται ότι διακινείται από… κινητό σε κινητό:

«Εκτακτο. Την επόμενη Πέμπτη 29/11 κάλεσμα για πανελλαδική κατάληψη σε όλα τα σχολεία της χώρας με θέμα εθνικά θέματα, Μακεδονικό, Κατσίφας και Β. Ηπειρος. Μιλήστε με όλοι με τα 15μελή σας και τους συλλόγους γονέων και κανονίστε την κατάληψη. Μην φοβάστε για ποινικά θέματα. Δεν υπάρχει ανησυχία».

Στο δρόμο βγήκαν οι μαθητές της Λάρισας

Στο δρόμο βγήκαν οι μαθητές της Λάρισας τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να εκφράσουν με δυναμισμό και παλμό την αντίρρησή τους ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών για το θέμα της Μακεδονίας.

Οι μαθητές της Λάρισας, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου, στο κέντρο της πόλης και φώναξαν συνθήματα υπέρ της Ελληνικότητας και της μοναδικότητας της Μακεδονίας.

Παράλληλα, ζήτησαν την ακύρωση της συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής και της Σκοπιανής κυβέρνησης.

2 σχόλια:

 1. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
  Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ;
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΛΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ;
  ΕΝΘΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Π[ΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;
  ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΒΡΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!
   ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ;;
   ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΡ΄΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΑΣ
   ΩΣ ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ !
   Καλλ

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...