Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Αστακός η Κριμαία: και 4η συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων S-400 Triumph εγκαθιστούν οι Ρώσοι στην Κριμαία


H Kριμαία γίνεται μια από τις καλύτερα προστατευμένες περιοχές της Ρωσίας. Σήμερα έγινε γνωστό ότι η αεράμυνα της Κριμαίας θα ενισχυθεί από μια ακόμη συστοιχία αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-400 Triumph.

Tο προσωπικό χειρισμού της συστοιχίας πυραύλων S-400 εκπαιδεύθηκε στην περιοχή Astrakhan και ήδη ο στρατός δεσμεύθηκε για την προετοιμασία του εξοπλιστικού συστήματος για την μεταφορά του στην Χερσόνησο.

Ο εναέριος χώρος της Κριμαίας προστατεύεται ήδη από 3 συστοιχίες S-400. Η επικείμενη ενίσχυση της αεράμυνας της Κριμαίας που την καθιστά στο μέλλον απρόσβλητη συνδέεται, μεταξύ άλλων, με την επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στο στενό του Κερτς.

Αυτό το επιπλέον σύστημα πυραύλων εδάφους – αέρος S-400 θ΄αναπτυχθεί στο προσεχές μέλλον στην Κριμαία και θα λάβει θέση μάχης για να προστατέψει τον εναέριο χώρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας δήλωσε ο στρατηγός Vadim Astafiev, εκπρόσωπος τύπου του Νότιου στρατιωτικού Τομέα αναφέρει το Interfax.

Παράλληλα 500 ρωσικά μαχητικά και 340 επιθετικά ελικόπτερα στα σύνορα της Ουκρανίας μ΄εμπειροπόλεμα πληρώματα που έλαβαν μέρος στον πόλεμο στη Συρία είναι εγκαταστάθηκαν στα σύνορα με Ουκρανία ενώ μεταφέρθηκαν και πύραυλοι Bal anti-ship…


https://dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...