Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Επική επιστολή του πατρός Γεωργίου από τη Νιγρίτα προς τον Τσίπρα

Αξιότιμε συνομήλικέ μου κ. Πρωθυπουργέ,εγώ ο κατά την γνώμη σας ανόητοςέχοντας μελετήσει λίγο ιστορία αντιλαμβάνομαι ότι όχι μόνο η Μακεδονία είναι Ελληνική, αλλά και η Ελλάδα είναι Μακεδονική. Από σας δεν περιμένω να τα γνωρίζετε... 
Όταν διδάσκονταν στο σχολείο σας τα μαθήματα αυτά και πολλά άλλα προφανώς κάνατε κατάληψη ή κοπάνα...
Θυμάστε; Τότε! Επί υπουργίας Κοντογιαννόπουλου και εξής...
Δεν το έχετε με τα γράμματα... Ελληνικά ή Αγγλικά...
Έχετε βέβαια το χάρισμα του λόγου, μα είναι κενό ουσίας! Όμως από τον κ. Κοτζιά τον επί των εξωτερικών μινίστρο σας περίμενα να ξέρει περισσότερα... Αδίκως...
Στο θέμα μας τώρα, εκ της Μακεδονίας εκπορεύθηκαν οι πρόγονοι όλων σχεδόν των κατοίκων τουλάχιστον της σημερινής Ελλάδας. Η κάθοδος των Δωριέων είναι ουσιαστικά η κάθοδος των Μακεδόνων προς την Νότια Ελλάδα. Ο πατέρας της ιστορίας Ηρόδοτος το λέει αυτό και όχι εγώ!
Μην πουλήσετε λοιπόν το όνομα της Μακεδονίας μας, τουτέστιν την Ελλάδα μας!
Μην μας υβρίζετε κε Πρωθυπουργέ εσείς και η παρέα σας! Δεν είμαστε ούτε ανόητοι ούτε φασίστες!! Η συντριπτική πλειονοψηφία των πολιτών του κράτους μας είναι πιστοί στο Χριστό Πατριώτες!
Η Ελληνική κοινωνία είναι ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί! Ήδη υπάρχουν μικροεκρήξεις... Απαράδεκτες, δεν το συζητώ! Αλλά το ηφαίστειο όταν μαζεύει εκτονώνεται, και δυστυχώς όποιον πάρει ο χάρος τότε!
Μην τον οργίζουμε λοιπόν τον λαό μας, που ευτυχώς ακόμη είναι πατροπαράδοτος! Φτάνει τόσο κακό που υπέστη! Δεν αντέχει άλλο.
Η έκρηξη που θα έρθει αν συνεχίσετε τις προκλήσεις θα είναι μεγάλη! Τέτοιες εκρήξεις τον κάθε άνθρωπο αλλά και όλη την κοινωνία την ευτελίζουν! Και δεν αξίζει η ευτέλεια στον Ελληνικό πολιτισμό και την αξιοπρέπεια!
Ξανασκεφτείτε το! Έχετε λίγο χρόνο ακόμα! Ας σας φωτίσει ο Θεός!
Αλλά ο Θεός ενεργεί στους πιστεύοντες και σε όσους Τον επικαλούνται.
Έχετε αποδείξει εσείς και η παρέα σας ότι δεν είστε μόνο οι περισσότεροι σαν τους προκατόχους σας, μια που η παρέα σας αποτελείται εκ των προκατόχων σας, μα είστε και από αυτούς χειρότεροι!
Λυπάμαι...

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...