Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Δυτική κατάθλιψη: Το υπερμαχητικό 5ης γενιάς Su-57 βομβάρδισε αθέατο στόχους ισλαμιστών στην Συρία!

O Β.Πούτιν έβαλε το Su-57 στο τραπέζι για την Τουρκία – «Οι πιέσεις δεν θα κάμψουν τον Ερντογάν – Είναι ελεύθερος να επιλέξει μαχητικό»

σχόλιο Γ.Θ : Όσο πιο πολύ απομακρύνεται από την Αμερικανική προστασία η τουρκία, τόσο πιο καλά για εμάς...
Η Ρωσοτουρκική φιλία είναι δεδομένο ότι θα σπάσει και θα μετατραπεί σε μίσος και σε διάλυση της Τουρκίας


Η πρώτη πολεμική αποστολή για το μαχητικό 5ης γενιάς Su-57 είναι γεγονός. Όπως αποκάλυψε σήμερα ο Ρώσος υπουργός άμυνας Σεργκέςι Σοιγκού τα ρωμαϊκά μαχητικά κτύπησαν με βλήματα cruise στόχους ισλαμιστών ανταρτών στη Συρία.

Κανείς δεν είχε αντιληφθεί τον Φεβρουράριο την άφιξη του Su-57 στην Συρία παρά μόνο όταν ανακοινώθηκε. Τότε η άφιξη επιβεβαιώθηκε από δύο ξεχωριστές ρωσικές πηγές.

Ο αριθμός των μαχητικών (αυτός που έγινε γνωστός) ήταν δύο.

Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η πρώτη επιχειρησιακή αξιοποίηση του Su-57 με βομβαρδισμό χερσαίων στόχων των ισλαμιστών.

Οι Δυτικοί δεν το «είδαν» αλλιώς δύο μήνες τώρα θα είχαν αποδεσμεύσει την πληροφορία…

Το Su-57 φέρεται να χρησιμοποίησε το νέο πύραυλο cruise Kh-59MK2.

Το βίντεο της εκτόξευσης στο 5:32-5:51Σε μια σπάνια κίνηση δείγμα του διπλωματικού και στρατηγικού σχεδιασμού της Μόσχας, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, πρόσθεσε στο «τραπέζι» της διαμάχης της Τουρκίας με το ΝΑΤΟ/ΗΠΑ ακόμη ένα πονοκέφαλο:

Tην πιθανότητα αγοράς ρωσικών μαχητικών από την Τουρκία.

O B.Πούτιν τόνισε πως:

«Η άσκηση αμερικανικής πίεσης στον Ρ.Τ.Ερντογάν δεν θα φέρει αποτέλεσμα και ειδικά το αποτέλεσμα που η Ουάσινγκτον επιθυμεί».

«Αντιθέτως θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα του».

«Ως μέλος του ΝΑΤΟ η Τουρκία αποφάσισε να αγοράσει το καλύτερο αντιαεροπορικό σύστημα στον κόσμο, τους S-400».

«H Toυρκία έχει το δικαίωμα να επιλέξει το νέο της μαχητικό με όρους εθνικού συμφέροντος, ποιότητας και κόστους».

Πραγματική «βόμβα» από το Ρώσο πρόεδρο Πούτιν μετά το «αμερικανικό στοπ» για τα αεροσκάφη F-35 υπονοώντας προφανώς την ρωσική αεροπορική βιομηχανία και το αεροσκάφος Su -57.

«Η Τουρκία, ως μέλος του ΝΑΤΟ με το σύστημα S-400 θα διαθέτει το πιο προηγμένο αντιπυραυλικό σύστημα και δεν υπερβάλλω λέγοντας ότι αποφάσισε να πάρει το καλύτερο σύστημα στον κόσμο.

Στο θέμα της προμήθειας μαχητικών αεροσκαφών από την Τουρκία, η χώρα έχει το δικαίωμα να επιλέξει λαμβάνοντας υπόψιν τα εθνικά της συμφέροντα και εξετάζοντας τα στοιχεία την τιμή και την ποιότητα», κατέληξε ο Ρώσος πρόεδρος που γνωρίζει όπως και ο Τράμπ ότι το F-35 στοιχίζει «τρελά χρήματα» και σε σχέση με την ρωσική έκδοση 5ης γενιάς είναι υποδεέστερο.

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας θα ωθήσουν ακόμα πιο πολύ την Άγκυρα να «πέσει» στα χέρια της Ρωσίας, αναφέρουν ειδικοί Αμερικανοί αναλυτές.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...