Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Telegraph: Ο Αραφάτ ασπάστηκε τον Χριστιανισμό πριν το τέλος της ζωής του!

σχόλιο Γ.Θ : Πραγματικά θα δούμε εκπλήξεις στον Παράδεισο...

"Προτού πεθάνει, ο Αραφάτ βρήκε τον Ιησού", δηλώνει ένας...
Ευαγγελιστής φίλος του εκλιπόντος ηγέτη των Παλαιστινίων στην βρετανική εφημερίδα "Telegraph" αποκαλύπτοντας πως είχε ασπαστεί τον Χριστιανισμό προς το τέλος της ζωής του. Κι όταν είχε δει την ταινία του Μελ Γκίμπσον: "Τα Πάθη του Χριστού", δάκρυσε...
O συγγραφέας Ραντ Κένταλ, που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και τα τελευταία χρόνια διαμένει στη Βρετανία, σε συνέντευξή του σε βρετανικό περιοδικό, προέβη στις δηλώσεις αυτές αφήνοντας άφωνους τους Παλαιστίνιους.
 Η βρετανική εφημερίδα που επικαλείται το περιοδικό "Premier Christianity" όπου ο Κένταλ παραχώρησε συνέντευξη  υποστηρίζει ότι, ο Αραφάτ είχε κλάψει την ώρα που παρακολουθούσε την ταινία του Μελ Γκίμπσον: "Τα Πάθη του Χριστού".
"Η ταινία που πραγματεύεται την Σταύρωση του Κυρίου συγκίνησε τον Αραφάτ . Εν συνεχεία, συζητήσαμε το πως ο ίδιος θα μπορούσε να ασπαστεί τον Χριστιανισμό", υποστηρίζει ο συγγραφέας.  
 "Δεν θα με εξέπληττε εάν τον έβλεπα στον παράδεισο", προσθέτει. "Προσευχόταν μαζί μου πέντε φορές. Δεν λέω ότι ξέρω πως έχει σωθεί. Λέω, ότι για μένα δεν θα ήταν έκπληξη".
"Οι δύο άντρες συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2002, κατά την διάρκεια επίσκεψης του Κένταλ στο Ισραήλ και τα παλαιστινιακά εδάφη. Τότε συνάντησε για πρώτη φορά τον Αραφάτ  και μαζί με άλλους 30 συνεργάτες του, παρακολούθησαν την ταινία του Μελ Γκίμπσον.
"Ο Αραφάτ συγκινήθηκε πολύ και όταν τελείωσε η ταινία, πήρε το χέρι μου και το έσφιξε", επισημαίνει ο Κένταλ.

protothema

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...