Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Σε σοκ οι Τούρκοι: ''Αμερικανοί αγοράζουν στρέμματα στην Κων/πολη-Σενάρια ξεχωριστού κράτους στην περιοχή''!

 Αδιανόητα σενάρια έρχονται στην δημοσιότητα από τουρκική εφημερίδα για Γκέιτς & ''κράτος της Κωνσταντινούπολης''

Όταν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, ο Μπιλ Γκέιτς, αγοράζει χιλιάδες στρέμματα γης στην Α. Θράκη, κοντά στην Κωνσταντινούπολη, τότε σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, με σενάρια που κάποτε θα ήταν σε όλους αδιανόητα.

Ο Γκέιτς αγόρασε στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών (τουρκικά Kırklareli) 22 χιλιάδες στρέμματα γεωργικής γης, ενώ  συνολικά έχει αγοράσει 56 χιλιάδες στρέμματα στην Τουρκία, πολλοί θεωρούν ότι τότε σίγουρα κάποιο σενάριο “τρέχει” στο παρασκήνιο, όσο και τρελό και αν ακούγεται.

“Ο λόγος για τον οποίο ο Μπιλ Γκέιτς αγόρασε γη σε αυτή την περιοχή, μήπως είναι η δημιουργία ξεχωριστού κράτους που σχεδιάζεται να ιδρυθεί μέσω του Καναλιού της Κωνσταντινούπολης και στα γύρω εδάφη;”, ρωτά τουρκική εφημερίδα.  

“Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι επί του παρόντος μόνο μια υποθετική κατάσταση ή ακόμη ένα ύποπτο σχέδιο, που πιθανόν αφορά ξεχωριστό κράτος στην περιοχή”, τονίζει τουρκική εφημερίδα.

Ο αρθρογράφος μεγάλης τουρκικής εφημερίδας, ο Arslan Bulut ,ανέφερε σε άρθρο του, ότι ο Μπιλ Γκέιτς ετοιμάζει κάποιο σχέδιο στην Α.Θράκη.

Ο ίδιος εκτιμά σχέδιο του Αμερικανού κροίσου, ότι μπορεί να αφορά και κάποιο σχέδιο σχετικά με τα κρυπτονομίσματα για την δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου του κόσμου.

«Ο πρώτος στόχος ενός νέου νομίσματος είναι η κατάρρευση των εθνικών οικονομιών. Η οικονομική αξία που δεν θα καταρρεύσει ποτέ είναι η γη. Ενώ η παγκόσμια οικονομία κατευθύνεται προς την «μεγάλη επαναφορά» με "όχημα" την πανδημία, για αυτό και ο Μπιλ Γκέιτς, παρέχει οικονομική βοήθεια σε οργανισμούς παραγωγής εμβολίων, ενώ από την άλλη πλευρά, τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες έχει γίνει ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης στον κόσμο ", γράφει ο Bulut.

Ο Τούρκος ειδικός εμπλέκει στο όλο σχέδιο και το περιβόητο Κανάλι της Κωνσταντινούπολης και τονίζει την αξία της γης και στις δύο πλευρές του Καναλιού αυτού.

Επίσης η διεθνής εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου OMV, που εδρεύει στην Αυστρία, αγόρασε επίσης 6.000 στρέμματα γεωργικής γης στην Αδριανούπολη και στις Σαράντα Εκκλησιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που προέβη σε ακόμα μεγαλύτερη αγορά γεωργικής γης στην Α.Θράκη ήταν ο Nevzat Demir, ιδιοκτήτης της εταιρείας Fıratpen.

Η εταιρεία Demir αγόρασε τουλάχιστον 517 χιλιάδες στρέμματα γεωργικής γης σε Ραδαιστό, Αδριανούπολη και Σαράντα Εκκλησιές μέσω κτηματομεσιτών τα τελευταία χρόνια.

"Ανδριανούπολη και Σαράντα Εκκλησιές εμφανίζονται ως περιοχές που θα επηρεαστούν λιγότερο από την υπερθέρμανση του πλανήτη", δηλώνουν ειδικοί που εκτιμούν ότι όντως υπάρχει άλλο σχέδιο στην περιοχή.

Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο μας, Τούρκος ειδικός ερευνητής δημοσιογράφος είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχουν ικανοποιητικές πληροφορίες σχετικά με το γιατί ακριβώς κατασκευάζεται το κανάλι της Κων/πολης.

Ωστόσο, κατά τον ίδιο (Yusuf Kirtorun) το Ελληνορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο, φέρεται να έχει εδώ και πολλά χρόνια,  “σχέδιο για να καταστήσει την Κωνσταντινούπολη ένα θρησκευτικό κράτος, παρόμοιο με το Βατικανό (Οικουμενικό)”, κάτι που φυσικά αποτελεί αποκύημα της φαντασίας των Τούρκων.

Έτερος Τούρκος πολιτικός και ιστορικός με το όνομα Yusuf Halaçoğlu, αναφέρει ότι είναι επικίνδυνο το όλο σχέδιο για το κανάλι της Βασιλεύουσας.

“Αν ανοίξετε αυτό το κανάλι εκεί, προκύπτουν τα ακόλουθα προβλήματα. 1. Κίνδυνος για την στρατηγική υπεράσπιση της Θράκης, 2. Οικουμενικό κράτος του Ελληνικού Πατριαρχείου όπως το Βατικανό”, είχε δηλώσει ο ίδιος.

Το σκηνικό αρχίζει εκ νέου να μυρίζει ‘‘μπαρούτι‘ στο ελληνικό Αρχιπέλαγος, στο θέμα της Λιβύης και της ΑΟΖ, φέρνοντας κοντά πολλά "καυτά" γεγονότα στο προσκήνιο, τα οποία κάποτε δεν διανοείτο κανένας ότι μπορούν να συμβούν.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...