Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Σεισμός! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις πρώην πράκτορα για τους Κλίντον, τον Σόρος

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Μπιλ, τα ναρκωτικά και η δικτάτωρ Χίλαρι


Το κουτί της Πανδώρας για τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ αλλά και γενικότερα για την πολιτική σκηνή της χώρας έχουν ανοίξει αποκαλύψεις του πρώην πράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Gary Byrne. Ο ίδιος μάλιστα έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του Racketeer Influenced and Corrupt Organizations (RICO) και εναντίον όσων ορισμένοι αποκαλούν Democrat Deep State (βαθύ κράτος των Δημοκρατικών).

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ιδρύματα αλλά και προσωπικότητες πολύ υψηλά ιστάμενες όπως το ζεύγος Κλίντον, ο πολυεκατομμυριούχος Σόρος, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα κ.α.

Στο επίκεντρο των κατηγοριών οι αναφορές για παραβιάσεις μυριάδων ομοσπονδιακών και κρατικών νόμων μέσω και της εκμετάλλευσης μη κερδοσκοπικών οργανισμών, επιχειρήσεων που χρησιμοποιούσαν για καθαρά αντικρουόμενους σκοπούς.

Αυτή η “φάμπρικα” που είχε στηθεί με βάση τις κατηγορίες έχει πραγματοποιήσει τέτοιες επιθέσεις σε ένα πρωτοφανές και ψυχρό νέο επίπεδο που περιλαμβάνει παράνομη εγχώρια ανθρώπινη και ηλεκτρονική επιτήρηση και όλες οι πρακτικές της είχαν έναν απώτερο στόχο προκειμένου να βοηθήσουν τη Χίλαρι Κλίντον να γίνει ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τις έρευνες του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών και από άλλες πολλές συνεχιζόμενες κυβερνητικές έρευνες, η Χίλαρι Κλίντον και ορισμένες επιχειρήσεις γνωστές και άγνωστες συνεργάστηκαν και με πρώην αξιωματικό της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Christopher Steele), για την επίτευξη των παράνομων και αντισυνταγματικών τους στόχων.

Οι κατηγορίες μιλούν για τις μεθόδους τις οποίες χρησιμοποίησαν για να ελέγξουν το Δημοκρατικό Κόμμα, ισοπεδώνοντας τους εχθρούς τους, με άλλα λόγια, αψηφώντας τις νομικές και συνταγματικές επιταγές.

Αυτό το κατηγορητήριο μάλιστα “συνορεύει” με προδοσία,

Μετά την έκδοση του βιβλίου του πρώην μυστικού υπαλλήλου Gary Byrne το 2016, οι αξιωματούχοι της εκστρατείας της Κλίντον προσπάθησαν να απαντήσουν στις κατηγορίες του με επιθέσεις ad hominum στον Byrne, σε αντίθεση με την άρνηση των κατηγοριών του. Ωστόσο, καθώς το βιβλίο του κερδίζει πόντους, η RealClearPolitics αναφέρει ότι κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή FOX News ‘Hannity”, ο Byrne μίλησε για την ιδιοσυγκρασία της Χίλαρι Κλίντον, τις δικτατορικές τάσεις της, τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Μπιλ Κλίντον που ασχολείται με τις υποθέσεις της, τη χρήση ναρκωτικών στον Λευκό Οίκο και πολλά άλλα.

Ο Byrne είπε ότι το προσωπικό της φοβόταν πολύ την Κλίντον και ήταν διαβόητη για την φωνή της. Ο Byrne είπε συγκεκριμένα ότι «έχει ανατινάξει» τον ίδιο και άλλους πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας …!!!

“Αισθάνομαι τόσο έντονα ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν την πραγματική Χίλαρι Κλίντον και πόσο επικίνδυνη είναι στη συμπεριφορά της. Δεν είναι ηγέτης. Δεν είναι ηγέτης. Είναι ανέντιμη” είπε.

Ο Byrne μίλησε και για τη συμπεριφορά του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον, τον κατηγορούσε ότι είχε πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις και έδωσε την άποψή του για την υπόθεση Monica Lewinsky και για το σκάνδαλο. Ο Byrne μίλησε για τουλάχιστον 3-4 διαφορετικές σχέσεις.




Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...