Σε αυτό το επεισόδιο φτιάχνουμε μια υπέροχη νηστίσιμη πάστα με μπανάνα και σοκολάτα που απλά θα σας εντυπωσιάσει!
Υλικά-Ingredients
Για το παντεσπάνι-For the base
100 γρ αμύγδαλο-100 gr almond
350 γρ αλεύρι-350 gr flour
100 γρ ζάχαρη-100 gr sugar
1 κτγ μπέικεν πάουντερ-1 tsp baking powder
1 κτγ μαγειρική σόδα-1 tsp baking soda
1/2 κτγ αλάτι-1/2 tsp salt
2 βανίλιες-2 vanilla
4 κτσ κακάο σκόνη-4 tbsp cocoa powder
150 γρ κουβερτούρα-150 gr dark chocolate
500 γρ νερό-500 gr water
100 γρ ηλιέλαιο-100 gr sun flower oil
Για το σιρόπι-For teh syrup
200 γρ νερό-200 gr water
200 γρ ζάχαρη-200 gr sugar
50 γρ κακάο σκόνη-50 gr cocoa powder
Για την κρέμα μπανάνας-For banana cream
1 λίτρο 300 γρ χυμό μπανάνας-1 litre 300 gr banana juice
150 γρ κορν φλάουρ-150 gr cornstarch
Για το γλάσσο σοκολάτας-For chocolate glaze
150 γρ νερό-150 gr water
250 γρ κουβερτούρα-250 gr dark chocolate
Υλικά-Ingredients
Για το παντεσπάνι-For the base
100 γρ αμύγδαλο-100 gr almond
350 γρ αλεύρι-350 gr flour
100 γρ ζάχαρη-100 gr sugar
1 κτγ μπέικεν πάουντερ-1 tsp baking powder
1 κτγ μαγειρική σόδα-1 tsp baking soda
1/2 κτγ αλάτι-1/2 tsp salt
2 βανίλιες-2 vanilla
4 κτσ κακάο σκόνη-4 tbsp cocoa powder
150 γρ κουβερτούρα-150 gr dark chocolate
500 γρ νερό-500 gr water
100 γρ ηλιέλαιο-100 gr sun flower oil
Για το σιρόπι-For teh syrup
200 γρ νερό-200 gr water
200 γρ ζάχαρη-200 gr sugar
50 γρ κακάο σκόνη-50 gr cocoa powder
Για την κρέμα μπανάνας-For banana cream
1 λίτρο 300 γρ χυμό μπανάνας-1 litre 300 gr banana juice
150 γρ κορν φλάουρ-150 gr cornstarch
Για το γλάσσο σοκολάτας-For chocolate glaze
150 γρ νερό-150 gr water
250 γρ κουβερτούρα-250 gr dark chocolate