Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Πιο χαζός πεθαίνεις! Ιδού η λίστα επιθυμιών ενός τζιχαντιστή αφού σκορπίσει τον θάνατο σε επίθεση αυτοκτονίας

  Διαβάστε ποιους έχουμε απέναντί μας και με ποιες νοημοσύνες τα βάζει η Ευρώπη  

When radicalism meets stupidity.

Γράφει ο Αλέξανδρος Νίκλαν

Είπε κανείς οτι οι επίδοξοι τρομοκράτες της Σαρία είναι έξυπνοι;… εδώ υπάρχει ένα κείμενο από 28χρονο Ισλαμιστή που συνελλήφθη για πράγματα που θα ήθελε να κάνει μετά από τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Τα όσα γράφονται απλά είναι για γέλια κυριολεκτικά

———————————

Διαχείριση Χρόνου στον Παράδεισο.

Ένας 28χρονος εργαζόμενος που ήταν καταδικασμένος για τον σχεδιασμό τρομοκρατικών επιθέσεων στο Λονδίνο συνέταξε έναν κατάλογο περιπτώσεων που σκόπευε να εκτελέσει στον παράδεισο:

– περιήγηση στην ιδιοκτησία που θα έχω και επιλογή παλατιού

– Γνωριμία με όλες τις συζύγους, επιλογή δύο για κύριες

– Διακόσμηση του Παλατιού

– Γνωριμία με όλη την οικογένεια

– Γνωριμία με όλους τους φίλους, σε μια γιορτή

– Συνάντηση με τους προφήτες και τους συντρόφους

– Γνωριμία με τον Αλλάχ ( σ.σ. ** ρε τον μπαγάσα.. 7η επιθυμία να γνωρίσει τον θεό του ** )

– Επίσκεψη στην αγορά του παραδείσου (αλ χαλίλι; )

– Ποιοτικό χρόνο με τις συζύγους

– Διασκέδαση και ούτω καθεξής


—————————————–

Δείγμα της κατάστασης αντίληψης και νόησης των ανθρώπων αυτών.

ΠΗΓΗ: Geopolitics.iisca.eu

5 σχόλια:

 1. Είναι βέβαια απίστευτο τό ότι ό κατ'εικόνα καί ομοίωσιν τού Θεού πλασθείς άνθρωπος, λόγω τής ολικής απομακρύνσεώς του απο τόν Θεό, σκοτίζεται τόσο πολύ καί γίνεται εντελώς ασύνετος, αλλά ακόμη περισσότερο αξιοδάκρυτοι είναι οι ορθοδόξως βαπτισμένοι καί γνωρίσαντες τόν Θεό, Πατριάρχες, Μητροπολίτες, Μοναχοί καί Ιερείς, πού ενώ εκλήθησαν στήν υπηρεσία τού μόνου αληθινού Θεού, περιπίπτουν τόσο εύκολα, ανερυθρίαστα και ασύνετα σε αιρέσεις καί ιδιαιτέρως στήν εποχή μας, στήν παναίρεση τού Οικουμενισμού.
  Ο Θεός να μάς φωτίσει όλους μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το πλάσμα, δε θέλησε να μάθει τον Θεό, οπότε ότι και να πούμε είναι περιττό. Όσο για τους άλλους, αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας.

   Διαγραφή
 2. Το Ισλάμ είναι καθαρώς εμπορική συμφωνία μεταξύ ανθρώπου και "Αλλάχ".

  Δηλαδή : κάνε αυτό και θα κερδίσεις εκείνο...ένα είδος εμπορικού συμβολαίου.

  Γι'αυτό και το Ισλάμ διαδόθηκε εύκολα σε αφροασιατικούς λαούς με χαμηλό πολιτιστικό επίπεδο.

  Οι εντολές του Ισλάμ είναι απλές και οι ανταμοιβές που υπόσχεται είναι επίσης απλο'ι'κές και άκρως υλικές ( γυναίκες, πιλάφια κλπ ) - κατάλληλες δηλαδή για ανθρώπους και λαούς με νηπιακό επίπεδο πολιτιστικής ανάπτυξης.

  Καμιά σχέση με τον Χριστιανισμό - και ειδικότερα την Ορθοδοξία - που αγωνίστηκε επί 300 και πλέον χρόνια εν μέσω διωγμών μέχρι να αποκρυσταλλώσει ( με τιτάνια πνευματική προσπάθεια ) τα υψηλά θεολογικά του δόγματα , με καθοριστική βοήθεια βεβαίως από το Ελληνικό φιλοσοφικό οπλοστάσιο...

  Το Ισλάμ ήταν , είναι και παραμένει μια δαιμονική δοξασία ενός παράφρονος απατεώνα - του Μωάμεθ - αντάξια των καμηλιέρηδων της αραβικής ερήμου όπου γεννήθηκε.

  Ο αγώνας εναντίον του Ισλάμ δεν είναι μια αντιπαράθεση μεταξύ "διαφορετικών" θρησκειών όπως μας λέει η εκφυλισμένη πολιτική ορθότητα των ημερών μας.

  Ο αγώνας εναντίον του Ισλάμ είναι η μάχη του Φωτός και του Πολιτισμού - του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ενάντια στο σκοτάδι και στην βαρβαρότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το ρημάδι άμα λασκάρει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΡΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ! ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑΓΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ . ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...