Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Θαυμαστή Μαρτυρία από την Αγία Γη

Απόσπασμα από το βιβλίο "Μυστικά Βιώματα στην Αγία Γη" της Σοφίας Κιόρογλου

Ο Χριστός μωράκι μας χαμογελούσε-Μαρτυρία Κώστα Καργάκη από την Κρήτη

- Θυμάμαι ήταν της Σταυροπροσκυνήσεως και όλο το γκρουπ είμασταν στο Καθολικό του Ναού της Αναστάσεως...μας διηγείται ο αγαπητός φίλος και συμπροσκυνητής από την Κρήτη με τον οποίο μιλήσαμε τηλεφωνικά για να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του από τα Πανάγια Προσκυνήματα. Ιδιαίτερα συγκινημένος μας περιγράφει τα θαυμαστά γεγονότα που έζησε:

-Κυρία Σοφία, δεν θα το πιστέψετε... Όταν μπήκε ο Δεσπότης στο καθολικό, κρατώντας τον Τίμιο Σταυρό, εγώ έβλεπα ένα μωρό παιδάκι που γύριζε το κεφαλάκι του και γελούσε στον κόσμο. Γύρισα να δω αν και η συμπροσκυνήτρια μου δίπλα, που βιντεογραφούσε την τελετή της σταυροπροσκυνήσεως, έβλεπε τον αγοράκι, αλλά όπως μου είπε δεν έβλεπετίποτα στο βίντεο που τραβούσε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά σε τηλεφωνική μας επικοινωνία ο Κύριος Κώστας, αυτό είναι ένα από τα μυριάδες θαύματα που έχει ζήσει κατά την διάρκεια των προσκυνηματικών εκδρομών στις οποίες έχει συμμετάσχει. Κάθε φορά που μιλάει για αυτά που έχει βιώσει, δακρύζει από άφατη συγκίνηση. Μας έχει διηγηθεί ένα σωρό θαυμαστά συμβάντα που δεν ξέρω αν χωράνε να μπούνε σε αυτό τον δεύτερο τόμο. Στο επόμενο βιβλίο υποσχόμαστε να συμπεριλάβουμε και άλλα τέτοια υπερφυή θαύματα έτσι ώστε να ενισχυθούμε πνευματικά και να συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα με περισσότερη πίστη και εμπιστοσύνη στον Κύριο μας.

πηγή 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...