Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ποιοί κρύβονται πίσω από την ιδέα της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης

Με οργανωμένους συλλόγους στο εξωτερικό οι Τούρκοι προπαγανδίζουν για την Θράκη και ονειρεύονται αυτονομία της περιοχής. Το star αποκαλύπτει σήμερα ότι το καταστατικό τους ορίζει ρητά να προασπίζουν τα συμφέροντα της Άγκυρας.

Έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων της Δυτικής Θράκης είναι η πόλη Vita στη Γερμανία. Είναι η ομπρέλα κάτω από την οποία δραστηριοποιούνται 29 σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη για τα συμφέροντά τους χωρίς να κινδυνεύουν από έλεγχο των Ελληνικών αρχών. Στο καταστατικό τους αναφέρουν ξεκάθαρα τον σκοπό της ίδρυσή τους:

«Αντιμετώπιση των προβλημάτων της Τουρκικής Ισλαμικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, να βοηθήσει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων, επίσης επιχειρεί προσπάθεια για τη υπεράσπιση δικαιωμάτων και συμφερόντων των μελών και των διαφόρων πρωτοβουλιών»

Κοσμάς Καραΐσκος (Δημοσιογράφος Tourkikanea.gr): Υπάρχει κάποιος ο οποίος τους κατευθύνει και στις εκδηλώσεις τους και όλα. Είναι όργανα της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας. Σου λέει ότι εδωπέρα θα είμαστε στη διοίκηση ότι και αν θέλεις να κάνεις εσύ σαν Ελληνική Πολιτεία θα με ρωτάς πρώτα. Το θέμα κατά την άποψή μου είναι «ποιος βάζει τα λεφτά» για αυτές τις συσπειρώσεις. Η άποψή μου είναι ότι και στην Τουρκία και στους συλλόγους που υπάρχουν στην Ευρώπη, υπάρχει από πίσω η Τουρκία.
Τασούλα Παπανικολάου (ρεπορτάζ): Εκτός Ελλάδας τα μέλη των συλλόγων των Τούρκων γίνονται Λύκοι που δείχνουν φανερά τα δόντια τους. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία πριν από λίγες εβδομάδες το νέο Προεδρείο της Ομοσπονδίας Τούρκων της Δυτικής Θράκης, φωτογραφήθηκε μπροστά από την χαρακτηριστική πράσινη σημαία. Στην επίσημη ιστοσελίδα τους προβάλουν με καμάρι βίντεο με τον Ερντογάν και ο σύλλογος της Στουτγάρδης έχει στη σελίδα του στο facebook τη σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.

Έλληνας πολίτης στους Γκρίζους Λύκους

Ο Ρετζέπ Αλή είναι ένας από τους πιο φανατισμένους γκρίζους Λύκους ο οποίος ανήκει στη νομική ομάδα του εθνικιστικού μορφώματος. Αυτός ο Γκρίζος Λύκος είναι όμως και έλληνας πολίτης καθώς έχει γεννηθεί στην Ροδόπη. Ο νεαρός είναι ένας από τους προστατευόμενους του ηγέτη των εθνικιστών Ντεβλέτ Μπαχτσελί . Είναι αυτός που του έδωσε το όνομα Τουρκχάν που σημαίνει βασιλιάς. Ο νεαρός ποζάρει με καμάρι δίπλα στον ηγέτη του, με καμάρι όμως ποζάρει μπροστά και από την Βουλή των Ελλήνων.

Κοσμάς Καραΐσκος (Δημοσιογράφος Tourkikanea.gr): Φυσικά και είναι απειλή. Όταν αυτά τα άτομα δολοφόνησαν τον Ισαάκ στην Κύπρο με τον τρόπο που όλοι θυμόμαστε, φυσικά και είναι ανησυχητικό να υπάρχουν ομοϊδεάτες τους μέσα στην Ελλάδα. Αν είσαι σοβαρό κράτος έχεις τον τρόπο να του δώσεις το τίμημα που πρέπει να έχει για τις πράξεις του. Αλλιώς αν αδιαφορείς εντάξει άστο και όπως πάει.

Ο συγκεκριμένος λόγω της Ελληνικής υπηκοότητάς του μπαινοβγαίνει στην Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα. Δρα ανενόχλητος στην γραμμή των Γκρίζων Λύκων που δεν έχουν κρύψει τις ορέξεις τους για την Θράκη.


Γκρίζοι Λύκοι: Ορκίζομαι στον Αλλάχ, στο Κοράνι, στη σημαία, στο όπλο. Οι νεκροί ήρωες μας και οι πολεμιστές μας να είναι βέβαιοι…

Αντιγραφή Μέλια. για το Αβέρωφ
https://averoph.wordpress.com/
Πηγή: βίντεο στο youtube

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης αναγνωρίστηκε από την Οργάνωση ECOSOC

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...