Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις - Επιστρέφει ο Τσίπρας - Εκτακτο υπουργικό συμβούλιο.

Το θρίλερ για το μέλλον της Ελλάδας δεν έχει τέλος, με έναν ολόκληρο λαό να έχει γίνει...
"τρελός" από την ταχύτητα με την οποία αλλάζουν τα δεδομένα καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Λίγες ώρες μετά την έκτακτη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, η οποία κράτησε 35 λεπτά και έγινε σε καλό κλίμα, δημιουργείται (ξανά) μια εικόνα ρήξης!

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο μεταδίδει πως σύμφωνα με ελληνικές πηγές από τις Βρυξέλλες το κείμενο των θεσμών που παραδόθηκε στην ελληνική πλευρά είναι χειρότερο από μνημόνιο. Οι ίδιες πηγές χαρακτηρίζουν απαράδεκτη τη μεθόδευση που έχει ακολουθηθεί και τονίζουν ότι η Ευρώπη στηρίζεται σε αξίες δημοκρατίας και αλληλεγγύης.

Η εξέλιξη έρχεται μαζί με την είδηση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχωρήσει σήμερα από τις Βρυξέλλες, όπου νωρίτερα, στο περιθώριο της δεύτερης ημέρας της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό, συναντήθηκε εκτάκτως με την Άνγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πως η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, διήρκεσε 35 λεπτά και κατά τη διάρκειά της ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τους δύο ηγέτες για την ελληνική πρόταση και τους τόνισε ότι η ελληνική πλευρά δεν κατανοεί την επιμονή των θεσμών σε τόσο σκληρά μέτρα.


ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Έκτακτο υπουργικό στο Μαξίμου – Επιστρέψει εσπευσμένα ο Τσίπρας

crashonline.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...