Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Αμερικανοί αναλυτές: Οι ΗΠΑ θα επιβάλουν στρατιωτικό νόμο μετά την οικονομική κατάρρευση.

Συνεχίζονται τα «μαύρα σενάρια» για τις ΗΠΑ που μιλούν για οικονομική κατάρρευση, με την εμφάνιση πολλών αναλύσεων , για ένα τέτοιο γεγονός το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα  με την ιστοσελίδα in24.org, η αξιοπιστία της Wall Street χάνει συνεχώς έδαφος. Όλα είναι στημένα από τις περίφημες «αγορές», και τα «πρόβατα» θα πάνε κανονικά «για σφαγή».
Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται  πυρετωδώς για την επιβολή  στρατιωτικού νόμου, λόγω της οικονομικής κατάρρευσης και η διεξαγωγή διαφόρων στρατιωτικών  ασκήσεων για τον έλεγχο των απλών Αμερικανών, είναι μία πιθανότητα , γράφει η Susan Duclos στην  αμερικανική ιστοσελίδα  All News PipeLine. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον του ίδιου του λαού της, τονίζει η  ακτιβιστικού χαρακτήρα  αμερικανική ιστοσελίδα .
Ο Αμερικανός οικονομικός εμπειρογνώμων Gregory Manarino  γράφει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιούν τις τελικές προετοιμασίες πριν από την πλήρη οικονομική κατάρρευση. Αυτό υποδεικνύεται από μια ασυνήθιστη «ροή» στρατιωτικών ασκήσεων μεγάλης κλίμακας, οι οποίες υλοποιούνται σε όλη τη χώρα. Για πολλά χρόνια, οι οικονομολόγοι, οι οποίοι έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου , τονίζοντας ότι οι κεντρικοί τραπεζίτες «έδιναν» παραποιημένα στοιχεία στις  αγορές,  τα αμερικανικά ΜΜΕ τους ονόμαζαν ως «συνωμοσιολόγους».  Αλλά τώρα όλο και περισσότερο από τους πιο σεβαστούς εμπειρογνώμονες και συμμετέχοντες στην παγκόσμια οικονομική αγορά αναγνωρίζουν  ευθέως ότι υπάρχει μια  τεράστια απάτη.
v_for_vendetta_1_by_kinslayer13-d3dolot_1024
Ο οικονομικός  εμπειρογνώμονας, ο οποίος αποκάλυψε αυτό που ονομάζεται «βρώμικο μυστικό», ο Ed Yardeni ένας πραγματικός γκουρού της Wall Street, είπε πρόσφατα στο CNBC ότι : «Όλες αυτές οι αγορές παραποιούσαν τα πάντα , και δεν το λέω αυτό με κριτικό πνεύμα. Απλά λέω την πραγματικότητα γνωρίζοντας την από «μέσα» .
Σε βίντεο του Αμερικανού  οικονομικού  εμπειρογνώμονα Gregory Manarino  επεξηγείται με περισσότερες λεπτομέρειες τι ακριβώς βλέπουμε σήμερα στην παγκόσμια οικονομία, προειδοποιώντας μας  για το ποιος είναι υπεύθυνος για ό, τι συμβαίνει. Στο blog του, ο ίδιος ειδικός  γράφει: «Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι μία νομίμως καταχωρημένη κλεψιά  κάτω από τη μύτη του  συνόλου  του παγκόσμιου πληθυσμού, και κανείς δεν λέει μια λέξη γι ‘αυτό, αλλά  γιατί; Επειδή όσοι βρίσκονται στην εξουσία να αντιλαμβάνονται ότι το 98% του πληθυσμού είναι «πρόβατα» και τα «πρόβατα» θα πάνε για  σφαγή».
Ο Manarino  πληροφορεί το κοινό ότι είμαστε μάρτυρες μιας τεράστιας «κλοπής  χρημάτων», από τα χέρια της μεσαίας τάξης  και δεν είναι μόνο τα κόλπα της κεντρικής αμερικανικής τράπεζας Federal Reserve, αλλά και των  μεγάλων τραπεζών και πολυεθνικών εταιρειών, που  αποτελούν μια τεράστια  συνωμοσία, στην οποία συμμετέχουν «ο Λευκός Οίκος με την Fed και την Wall Street», τονίζει ο ίδιος .
Η δομή του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος εξαρτάται από το ολοένα και αυξανόμενο χρέος, έτσι ώστε όταν η αγορά του χρέους καταρρεύσει, ολόκληρο το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα να παύσει αμέσως την λειτουργία του. Οι τράπεζες θα είναι κλειστές, τα χρήματα θα υποτιμηθούν, και το σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας θα  παύσει.
Η κυβέρνηση δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να διατηρήσει την τάξη και την αποφυγή  δημόσιου πανικού, αλλά και του  πανδαιμόνιου να βγουν όλοι στους δρόμους και στις πόλεις σε όλη την υδρόγειο.
Η ουσία του τι βλέπουμε είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ  ετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον του ίδιου της του λαού, καταλήγει το άρθρο .
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, μια πιθανή  κατάρρευση του δολαρίου και των ΗΠΑ θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλον τον πλανήτη. Θα επηρεάσει την ζωή εκατοντάδων εκατομμυρίων πολιτών σε όλον τον κόσμο, πυροδοτώντας παράλληλα σενάρια τρόμου. Για αυτό πρέπει να μαζευτούν όλοι οι ισχυροί και να αποφασίσουν μια παγκόσμια διαγραφή χρεών, εκτός και έχουν άλλα σχέδια με την επιβολή σχεδίων αυτού του τύπου.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...