Μεγαλειώδης Πούτιν: Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θα πλήξει ποτέ τη Ρωσία!
Ήρωας πασών των Ρωσιών


Η Μόσχα δεν θα ανεχθεί ποτέ μία παγκόσμια τάξη, η οποία θέτει ως προτεραιότητά της να αναχαιτίσει την ανάπτυξη της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα από το Σότσι ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Δόξα τω Θεώ, κανείς δεν διεξάγει έναν πόλεμο εναντίον της χώρας μας, αλλά υπάρχει, βέβαια, ξεκάθαρα μία προσπάθεια να αναχαιτισθεί η ανάπτυξή μας με διαφορετικά μέσα», δήλωσε ο Πούτιν, σε ομιλία του στο 9ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Συνδικάτων της Ρωσίας.
Στη συνέχεια τόνισε ότι η Ρωσία δεν θα ανεχθεί ποτέ μια τέτοια παγκόσμια τάξη, επισημαίνοντας ότι η χώρα του δεν έχει πρόθεση να εξαπολύσει πόλεμο εναντίον οποιουδήποτε και είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με όλους.
«Αυτή η παγκόσμια τάξη δεν θα ταιριάξει ποτέ στη Ρωσία. Όμως δεν πρόκειται να εξαπολύσουμε πόλεμο εναντίον οποιουδήποτε, πρόκειται να συνεργαστούμε με όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Πούτιν επανέλαβε πως οι δυτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία σε αντίποινα για τον ρόλο της στην ουκρανική διένεξη δεν θα έχουν αποτέλεσμα, αν και όπως είπε έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην οικονομία της χώρας.
«Οι κυρώσεις – στο τέλος νομίζω πως δεν θα φέρουν χαρά σε κανέναν και πως ξεκάθαρα δεν μπορούν να είναι αποτελεσματικές με μία χώρα σαν τη δική μας αν και μας προκαλούν μια ορισμένη ζημιά. Και θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό και να αυξήσουμε το επίπεδο της κυριαρχίας μας, περιλαμβανομένης της οικονομίας», είπε ο Πούτιν.

http://www.hellasforce.com