Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Το ρόλο που έπαιξε η Αριστερά τον ξέρουμε... Ο Θεός όμως ακόμα και από το κακό μπορεί να φέρει έτσι τα πράγματα ώστε να βγει κάτι καλό.

Γιώργος Θαλάσσης

Σίγουρα μετράνε οι πράξεις και όχι τα λόγια. Λόγια είπανε και άλλοι όπως και υποσχέσεις που στο τέλος γίνανε φρούδες ελπίδες και τραγούδια θλιμμένα του λαού... "τα ψεύτικα τα λόγια το μεγάλα...".

Ωστόσο είναι άδικο να προδικάζουμε και να μην περιμένουμε την εκπλήρωση ή μη των υποσχέσεων της νέας κυβέρνησης. Φυσικά την λύση θα την φέρει η Μετάνοιά μας, η μεταμόρφωσή μας δηλαδή στους καλύτερους μας εαυτούς, το πως όμως αυτό θα συντελεστεί σε εθνικό επίπεδο και μέσα από ποια διαδρομή είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε.
Ας μην ξεχνάμε αυτό που έλεγε ο αγαπημένος μας Γέροντας ότι ο Θεός ακόμα και από το κακό μπορεί να φέρει έτσι τα πράγματα ώστε να βγει κάτι καλό. Όλοι οι Ορθόδοξοι ξέρουμε το σκοτεινό ρόλο που έπαιξε η Αριστερά στην Πατρίδα μας όπως και το γιατί θεοποιήθηκε από τα μέσα και κατέστη η Ιερή Αγελάδα της πολιτικής. Επειδή τα σχέδια του Θεού δεν μπορούμε να τα φανταστούμε ούτε εμείς ούτε οι κοσμοκράτορες της νέας τάξης που αιχμαλώτισαν την Πατρίδα ας ευχηθούμε οι τελευταίοι να χτυπηθούν από εκεί που δεν το περιμένανε, από τους άθεους και απάτριδες που όμως έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς που είχαν το όνομα και όχι την χάρη.

Ίσως ο πιο Πατριωτικός λόγος που ακούστηκε ποτέ στη βουλή.
Βρείτε χρόνο να τον ακούσετε!


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...