Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο δήμιος του IS πληρώθηκε με το ίδιο «νόμισμα»…

Πριν θανατωθεί, είχε υποστεί σκληρά βασανιστήρια

Η ζωή παίζει πολλές φορές απίστευτα παιχνίδια, όντας ικανή για τη μεγαλύτερη διαστροφή.
Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως εμπίπτει η περίπτωση του αρχιδήμιου των τζιχαντιστών, του ανθρώπου που με τα αιματοβαμμένα χέρια του έχει στερήσει τη ζωή από εκατοντάδες ανθρώπους.
Επιβεβαιώνοντας εμπράκτως, τη βιβλική ρήση «μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις», βρέθηκε αποκεφαλισμένος με ένα τσιγάρο να καίει στα χείλη του. Ο Αιγύπιος αρχιδήμημιος και εμίρης της «Χισμπάχ», της ομάδας επιβολής τήρησης του ισλαμικού νόμου, μια ομάδα που την τρέμουν ακόμα και οι άλλοι τζιχαντιστές, βρέθηκε νεκρός.
Πριν θανατωθεί, είχε υποστεί σκληρά βασανιστήρια. Πάνω του είχε επικολληθεί ένα χαρτί με την επιγραφή «αυτό είναι κακό, σεΐχη». Το μήνυμα ήταν σαφές, αν και ο δράστης ή οι δράστες παραμένουν, ευτυχώς για αυτούς, άγνωστοι.
Το τσιγάρο στο στόμα της αποκομμένης κεφαλής του αρχιδήμιου επίσης αποτελεί μήνυμα, καθώς το Ισλαμικό Κράτος έχει απαγορεύσει το κάπνισμα στις υπό την κατοχή του περιοχές. Τουλάχιστον, το Ισλαμικό Κράτος δεν πρέπει να έχει ιατροδικαστικές δυνατότητες και διαπίστωση της ταυτότητας αυτού που άναψε το τσιγάρο με τη… μέθοδο DNA.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...