Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Στελέχη της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» προσκεκλημένα από την κυβέρνηση Ομπάμα!

στελεχοι
σχόλιο Γ.Θ : Το παλικάρι δεν είναι απλά κρυφομουσουλμάνος, είναι ο αρχηγός τους...

Στόχος της συνάντησης η εξεύρεση λύσεων για την ανατροπή του Αιγύπτιου Προέδρου Σίσι!

Η εμμονική υποστήριξη προς τους απανταχού ισλαμιστές από τον Πρόεδρο Ομπάμα συνεχίζεται και εκτός της εξωτερικής του πολιτικής, η οποία κατά την περίοδο της Προεδρίας του έχει τετραπλασιάσει την δύναμη και την επιρροή των τρομοκρατικών ομάδων του ισλάμ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή την φορά, ο Αμερικανός Πρόεδρος προκαλεί για άλλη μια φορά, επιλέγοντας να φιλοξενήσει στην Ουάσινγκτον ηγετικά στελέχη της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» της Αιγύπτου, η οποία από τον νυν Πρόεδρο της χώρας, Στρατηγό Σίσι, έχει ανακηρυχθεί και επισήμως παράνομη για την τρομοκρατική της δράση. Η «Μουσουλμανική Αδελφότητα» είχε ξεκινήσει την επονομαζόμενη «Αραβική Άνοιξη» στην Αίγυπτο, δολοφονώντας Χριστιανούς και παρέδωσε την σκυτάλη στην δημιουργία και γιγάντωση του «Ισλαμικού Χαλιφάτου», ΙΚΙΛ. screen-shot-2015-01-27-at-2-43-16-pm
Το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών φιλοξένησε αντιπροσωπεία της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» της Αιγύπτου, και κατά την διάρκεια της συνάντησης με Αμερικανούς εκπροσώπους της κυβέρνησης συζήτησαν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί η ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου Αιγύπτιου Προέδρου, Σίσι. Ο Σίσι ανήλθε στην εξουσία της χώρας μετά από την ανατροπή του φίλα προσκείμενου στην «Μουσουλμανική Αδελφότητα» καθεστώτος του έκπτωτου Μόρσι το 2013.

Μερικά από τα μέλη της αντιπροσωπείας της Αδελφότητας που προσπάθησαν να χαράξουν κοινή γραμμή αντιμετώπισης και ανατροπής του νέου Αιγύπτιου Προέδρου με την βοήθεια των Αμερικανών ήταν ο Waleed Sharaby, Γενικός Γραμματέας του Επαναστατικού Συμβουλίου της Αιγύπτου και εκπρόσωπος Τύπου της ισλαμικής οργάνωσης «Δικαστές για την Αιγύπτο» που διατηρεί στενές σχέσεις με την «Αδελφότητα της Αιγύπτου».

Επίσης, ο Gamal Heshmat, ηγετικό στέλεχος της Αδελφότητας, καθώς και ο Abdel Mawgoud al-Dardery, μέλος της ισλαμικής οργάνωσης που έχει διατελέσει και μέλος της Βουλής της Αιγύπτου επί διακυβέρνησης της χώρας από την «Μουσουλμανική Αδελφότητα».

Με τον Waleed Sharaby να φωτογραφίζεται με μέλη του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και να σημειώνει στην φωτογραφία του: «Τώρα στο αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών. Η σταθερότητά σας εντυπωσιάζει τους πάντες»!

Hellasforce



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...