Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ισλαμιστές προσεύχονται στον Αλλάχ να γίνει σεισμός στο Σότσι!

σχόλιο Γ.Θ : Αυτά όμως δεν τα έκαναν στους ολυμπιακούς του Λονδίνου και του salt lake.
Ο δαίμονας του ισλάμ έχει για έχθρο την Αλήθεια της Ορθοδοξίας. Η διαμάχη του με τους αμερικανοσιωνιστές  ας θεωρηθεί εμφύλιος.

Της Αγγελικής Παρασίδου
Μια ομάδα ισλαμιστών μαχητών προέτρεψε τους οπαδούς της να προσευχηθούν για ένα σεισμό στο Σότσι...
κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων για να εκδικηθεί τους μουσουλμάνους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους εκεί αγωνιζόμενοι κατά των "άπιστων ρώσων". Η προτροπή έγινε από ένα τοπικό κρυσφύγετο του Εμιράτου του Καυκάσου, μια ομάδας η οποία διεξάγει αντάρτικο για την ίδρυση Ισλαμικού κράτους στο Βόρειο Καύκασο της Ρωσίας και κάλεσε τους υποστηρικτές της το περασμένο έτος να επιτεθούν στους Αγώνες.
«Όλοι όσοι είναι σε θέση να διαβάσουν αυτό το γράμμα μπορούν να ικετεύσουν τον Παντοδύναμο να καταστρέψει τη γη στο Σότσι με ένα σεισμό, και να ...μεθύσει το νερό των απίστων ώστε να πνιγούν σε μια πλημμύρα πριν από την κόλαση!" συνεχίζει η προτροπή - έκκληση που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο την Δευτέρα.

«Οι αγώνες των άθεων και ειδωλολατρών! Οι χοίροι είναι τόσο αλαζόνες που αποφάσισαν να φιλοξενήσούν τους Αγώνες στο έδαφος, όπου οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους για να υπερασπιστούν το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους. Ακόμη και οι τυφλοί μπορούν να δουν!" τελειώνει με χαρακτηριστική σκληρότητα η ανακοίνωση.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος διεξάγει έναν πόλεμο στην Τσετσενία για να προσπαθήσει να χαλιναγωγήσει το κίνημα των αυτονομιστών στο Βόρειο Καύκασο, παίζει το προσωπικό και πολιτικό του κύρος στην ασφαλή διεξαγωγή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Αλλά μερικές από τις εκδηλώσεις που διεξάγονται, γίνονται στο έδαφος που ήταν η πατρίδα των  Τσερκέζων έως ότου εκδιώχθηκαν κατά τον 19ο αιώνα.

Ισλαμιστές ηγέτες λένε ότι αυτό ισοδυναμεί με την εκτέλεση "σατανικών χορών" στους τάφους των μουσουλμάνων που σκοτώθηκαν κατά την καταπολέμηση των ρωσικών δυνάμεων και ο Ντόκου Ουμάροφ, ηγέτης του Εμιράτου του Καυκάσου κάλεσε τους οπαδούς του το περασμένο έτος για να εμποδίσουν τη διεξαγωγή των Αγώνων.


freepen.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...