Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Νικόλαος και Τατιάνα μετακόμισαν στο Καστρί.

σχόλιο Γ.Θ : Μην παραξενευτείτε αν κάποτε δείτε πολιτικούς να μπαινοβγαίνουν στο νέο ανάκτορο γεμάτοι φιλοδοξίες και πολιτικές προτάσεις. 
Στο σπίτι του «Γέρου της (Ψευτο)Δημοκρατίας» μένει τώρα «Πρίγκιπας»

Όσο ο Παπανδρέου έλειπε για τους αρραβώνες του γιου του, ο Νικόλαος με την Τατιάνα έμπαιναν στο νέο τους σπίτι.
Παρότι μοιάζει με σενάριο ιστορίας φαντασίας, είναι πραγματικότητα: (δείτε φωτογραφίες) ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, Νικόλαος, και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ, είναι πλέον και επίσημα ένοικοι στο Καστρί της οικογένειας Παπανδρέου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη μετακόμισή τους στον ιστορικό χώρο μόλις τον περασμένο Σαββατοκύριακο.


Συμπτωματικά ή όχι, η μεταφορά των πραγμάτων -μεταξύ των οποίων ξεχώριζε και ένας τεράστιος πολυέλαιος- ολοκληρώθηκε τις ημέρες που η οικογένεια Παπανδρέου απουσίαζε στην Κρήτη λόγω των αρραβώνων του γιου Ανδρέα. Τρία μεγάλα φορτηγά από μεταφορική εταιρεία του εξωτερικού ξεφόρτωσαν αντικείμενα και έπιπλα, ενώ ταυτόχρονα γέμισαν με ό,τι αντικείμενο περίσσευε από τη βίλα.

«Η παρουσία των τριών φορτηγών αφορά τη μεταφορά των επίπλων και των αντικειμένων του ζευγαριού από το Λονδίνο στην Ελλάδα. Είναι πράγματα που ήρθαν από εκεί», ανέφερε σχετικά η εκπρόσωπος Τύπου της τέως βασιλικής οικογένειας, κυρία Αλίκη Στρογγυλού.


Πρόκειται για τη μεταφορά στην ιστορική βίλα «Γαλήνη», στην οποία, όπως είχε αποκαλύψει το «Θέμα» στις 13/10/2013, μετακομίζει μόνιμα το γνωστό ζεύγος.
Γι’ αυτό και οι καθημερινές τους βόλτες στην Κηφισιά δεν αποτελούν πλέον είδηση. Το ζευγάρι φαίνεται αρκετά εξοικειωμένο με το νέο του περιβάλλον, κάτι που μάλλον οφείλεται και στη συμβολή στενών φίλων - κατά κύριο λόγο από πλευράς Νικόλαου.

Άλλωστε, ήταν ο κουμπάρος και επιστήθιος φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος, τραπεζίτης και γόνος της γνωστής οικογένειας με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ο οποίος έσπευσε να τον διευκολύνει και να τον βοηθήσει τις πρώτες ημέρες του στην Ελλάδα.

Μαθαίνοντας μάλιστα πως βρίσκεται και σε αναζήτηση στέγης, έσπευσε να μεσολαβήσει ενημερώνοντας την ιδιοκτήτρια της μεζονέτας, Σοφία Παπανδρέου, ότι ο φίλος του Νικόλαος ενδιαφέρεται για το οίκημα. Η παρέμβασή του ήταν μάλιστα καταλυτική, καθώς ήταν ο ίδιος που νοίκιαζε το σπίτι μέχρι πρότινος και μπορούσε να πείσει την ιδιοκτήτρια να παραμερίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος και να παραχωρήσει το σπίτι στον γιο του τέως.

Το γεγονός μάλιστα, ότι το σπίτι συνορεύει με αυτό του ζεύγους Γιώργου και Άντας Παπανδρέου σημαίνει ότι έχει 24ωρη φύλαξη, κάτι που συνέβαλε καταλυτικά στην απόφαση του Νικόλαου να γίνει ο επόμενος ενοικιαστής του. Λέγεται μάλιστα ότι δεν είναι λίγες οι φορές που τα ζευγάρια έχουν συναντηθεί καθώς βγαίνουν από τις οικίες τους, αφού τις χωρίζει μόνο ένας φράχτης με πυκνή βλάστηση.

Όλα δείχνουν ότι ο Νικόλαος έχει αποφασίσει να μείνει μόνιμα στη χώρα, ενώ έχει ήδη λάβει τις αποφάσεις του σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, που έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις. Όπως είχε δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν: «Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θέλω να ζήσω στην Ελλάδα. Έχω μεγαλώσει με αυτή την πεποίθηση. Μεγάλωσα ως Έλληνας, αισθάνομαι Έλληνας και είμαι Έλληνας. Καμία χώρα δεν μοιάζει με την Ελλάδα». (protothema)

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...