Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Προτεσταντικός ο τρόπος ερμηνείας των Εσχάτων από τον π. Μάξιμο Βαρβαρή!

http://i1.ytimg.com/vi/dvMzhNuJyKg/hqdefault.jpg
Ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει ο μοναχός Μάξιμος τα περί εσχάτων είναι τελείως προτεσταντικός, για να μην μιλήσουμε για τα προτεσταντικά οράματα τα οποία υποτίθεται διαβεβαιώνουν όσα λέει.

Ο αντίχριστος θα έλθει για 7 έτη 3,5 χρόνια δημόσια παρουσία με σκοπό να γίνει αγαπητός στον κόσμο 3,5 χρόνια η βασιλεία του.

Από όσα γνωρίζω τα πρώτα 3,5 χρόνια θα εμφανιστούν οι δύο προφήτες Ηλίας και Ενώχ (έχει υποθεί ότι θα έρθει και ο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος).


Άρα αν η Δευτέρα Παρουσία γίνει το 2018 τότε ο αντίχριστος έπρεπε να είχε εμφανισθεί από το 2011 και στα μέσα του 2014 να στεφθεί βασιλιάς.

Σχετικά με την ημερομηνία δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία, όσο πλησιάζει ο καιρός γίνεται πιο ξεκάθαρο αλλά συγκεκριμένη ημερομηνία δεν υπάρχει. 

Ο αντίχριστος θα γεννηθεί σε χρονική περίοδο που θα υπάρχει πνευματική κατηφόρα και όχι αναγκαστικά κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Άρα εξαρτάται από εμάς η έλευση του αντίχριστου.

Στο συγκεκριμένο εδώ που ανέβασε αδελφός: http://www.scribd.com/doc/1175...
εκτός του μοναχού Μάξιμου δεν βλέπω κανένα γέροντα ή Άγιο να αναφέρει ημερομηνίες και χρονικές στιγμές.

Υπάρχουν πολλά σχετικά με τον αντίχριστο τα οποία καταρρίπτουν τα ημερομηνιακά του μοναχού Μάξιμου, π.χ τα όσα μας έκανε γνωστά ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός αλλά και άλλοι Άγιοι της Εκκλησίας μας.

Παναγιώτης Μακρής 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...