Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Έλληνες, Ασσύριοι, Αρμένιοι ενωμένοι: Σταματήστε τις πολιτικές γενοκτονίας της Τουρκίας προς τη Συρία.

Επικοινωνία: Alex Αλιφέρις (530)-400-5821

επιμέλεια μετάφρασης: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 
Στις 9 Μαρτίου μια ενωμένη συμμαχία που αποτελείται από Αμερικανούς πολίτες ελληνικής, ασσυριακής και αρμενικής καταγωγής... θα συγκεντρωθεί έξω από το τουρκικό προξενείο στο Λος ‘Αντζελες στην Καλιφόρνια για να διαδηλώσει για τη συνεχιζόμενη στήριξη που παρέχει η Τουρκία στη Γενοκτονία που συντελείται στο εσωτερικό της Συρίας.

Η διαμαρτυρία της 9ης Μαρτίου οργανώνεται σε ένδειξη αλληλεγγύης με την εκστρατεία που ξεκίνησε το Κόμμα της Ανατολής στο Λίβανο. Τον περασμένο Δεκέμβριο το Κόμμα της Ανατολής διαμαρτυρήθηκε έξω από την Τουρκική Πρεσβεία στη Βηρυτό. Η διαμαρτυρία της 9ης Μαρτίου ευελπιστεί να αναδείξει τη συνεχιζόμενη πολιτική της Τουρκίας η οποία αρνείται τις Γενοκτονίες κατά των Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων, όπως επίσης τη συνεχιζόμενη στήριξη που παρέχει στην εξόντωση των γηγενών πληθυσμών των Αρμενίων, των Ρωμιών (Ελλήνων) και των Ασσυρίων της Συρίας από τις δυνάμεις της Al-Qaeda.
ΠΟΤΕ: Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, 12.00πμ-2.00μμ
ΠΟΥ: Τουρκικό Προξενείο, 6300 Wilshire, Los Angeles, CA
Από τις αποδείξεις ότι παρέχει στέγη σε Τζιχαντιστές ως και να πληρώνει αντάρτες 5.000$ για κάθε νεκρό Αρμένιο, η Τουρκία έπαιξε σημαντικό ρόλο υποστηρίζοντας την Συριακή Αντιπολίτευση. Επέτρεψε στις Δυνάμεις της Αντιπολίτευσης να έχουν την έδρα τους στην Κωνσταντινούπολη και προμήθευε τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό και τους Ισλαμιστές Εξτρεμιστές με όπλα και επιχειρησιακές βάσεις μέσα από την Τουρκία. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας, ΜΙΤ, έφτασε στο σημείο να προμηθεύει εξοπλισμό και όπλα σε οργανώσεις όπως η Al-Nusra.
Είτε δούμε τη Σφαγή στη Σαντάντ ή την απαγωγή των 12 Ελληνίδων Ορθόδοξων Μοναζουσών στη Μααλούλα ή τους ακόμα αιχμάλωτους από το Αλέππο τον Ελληνο-Ορθόδοξο και τον Σύριο-Ορθόδοξο Επίσκοπο. Η αλήθεια είναι εμφανής. Οι εθνο-θρησκευτικές μειονότητες της Συρίας αντιμετωπίζουν εξόντωση σε εθνικό επίπεδο στα χέρια των συμμάχων της Τουρκίας.
Όσοι ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν αυτή την ιστορική διαμαρτυρία καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Alex Αλιφέρη.
(...) Δεν πρέπει να περιμένουμε τις επικρατούσες ομάδες μας να αναλάβουν δράση αλλά αντιθέτως να ανοίξουμε εμείς το δρόμο.
Ζήτω ο Ελληνισμός
Ζήτω η Σελεύκεια

http://operationantioch.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html
http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3573.html
http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8961.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...